 Your new post is loading...
 Your new post is loading...
|
Scooped by
Весна Петраковић
June 23, 2015 4:25 PM
|
Osnovna pravila za mršavljenje u hrono ishrani. Šta sve podrazumeva restrikcija
|
Scooped by
Весна Петраковић
June 13, 2015 5:22 PM
|
МусакаСастојци:600 г млевеног меса1 кг кромпира2 главице црног лука1 шаргарепа2 јаја100 мл млека1 кашичица алеве паприкеуљесобиберУпуство за припрему:1) Испржити ситно сецкан лук и изрендану шаргарепу на уљу па кад порумене, додати месо и зачине. Динстати на тихој ватри док се месо не упржи.
|
Scooped by
Весна Петраковић
January 18, 2014 7:00 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
January 7, 2014 2:02 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
January 2, 2014 11:59 AM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
December 22, 2013 8:56 AM
|
Recept za pripremanje kiflica od oraha. Za pripremanje kolača neophodno je pripremiti šećer, orah, belanca i lumunovu koru.
|
Scooped by
Весна Петраковић
December 19, 2013 3:43 AM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
December 15, 2013 2:19 PM
|
Postoje mnogi recepti za Eurocream i pokušaji da se napravi dobar mlečno čokoladni krem ali je samo jedan najbolji recept za eurokrem. Posni eurokrem
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 30, 2013 9:47 AM
|
CajnaVila.com - online prodaja mirisnih dekorativnih sveca, prirodna kozmetika, zdravi interesantni recepti. Relaxacija uz soljicu caja.
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 29, 2013 7:53 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 29, 2013 7:34 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 23, 2013 7:13 PM
|
Славни бифтек „Строганов“ је, као и многа друга раскошна јела предреволуционарне Русије, настао у рукама француских кувара који су радили за своје руске аристократске послодавце. Ово јело је током 20.
|
Scooped by
Весна Петраковић
October 27, 2013 3:02 PM
|
Tahini - pasta od susama Tahini je pasta ili sos od susama. Izuzetno je zastupljen u mediteranskoj kuhinji, kao i velikom delu Azije i Afrike. Izuzetno je nutritivno zdrava namirnica , tacnije to je mineralno vitaminska antioksidativna bomba!
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
June 17, 2015 4:03 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
June 11, 2015 6:50 PM
|
(Great Recipe)
How easy are these and so quick. You can even give them to the kids for their lunch boxes. And what's even better you can freeze for...
|
Scooped by
Весна Петраковић
January 7, 2014 2:03 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
January 5, 2014 10:53 AM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
January 2, 2014 11:57 AM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
December 19, 2013 4:52 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
December 16, 2013 4:28 PM
|
|
Scooped by
Весна Петраковић
December 7, 2013 5:15 PM
|
Moja virtuelna kuhinja, ali i vise od toga
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 30, 2013 9:25 AM
|
Џенифер Јеремејева наставља да пише рецепте надахнуте руском кухињом. Данас је на реду укусна каша од бундеве и проса – најбољи начин да се употреби месо бундеве преостало од израде фењера за „Ноћ вештица“.
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 29, 2013 7:40 PM
|
Heljda je poreklom iz Azije gde je korišćena još 6000 godina pre nove ere, a u Evropi je od 4000 godina pre nove ere. Nekada je bila osnovna seoska hrana.
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 23, 2013 7:26 PM
|
Припрема џема и слатког у Русији је веома озбиљан подухват - сматра се не само кулинарском, већ и медицинском вештином. Толико озбиљном да јој је Толстој посветио неколико драматичних страница у „Ани Карењиној“.
|
Scooped by
Весна Петраковић
November 23, 2013 7:12 PM
|
Musaka od plavih patlidžana
|
Састојци
250гр јагњетина
250гр свињетина
250гр говедина
250гр кромпира
250гр црни лук , кромпир
пола главице сладак купус
бели лук,алева паприка,бибер,зелен
Потрбно је још и четврт килограма кромпира и црног лука, затим белог лука, пола главице слатког купуса, три до четири бабуре, две љуте папричице,четири до пет шаргарепа, два пашканата, две везе першуна, мала кашика алеве паприке, дестак зрна бибера, пола литре куваног парадајза, два деци белог вина(остатак до литре попиће те док кувате босански лонац)и соли по укусу
Све то сложите у овећи лонац, најбоље у земљани и налијте водом толико да огрезне.При врху лонац мора да буде празан шест до седам сантиметара због кувања.Додајте кувани парадајз, бело вино и со.Према отвору лонца, ако нема поклопац, одсеците два табака пергамент папира, покријте њиме лонац и чврсто увежите канапом.Ставите га на ватру да се све што је у њему истиха кува око четири сата.