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Les PASTEIS de NATA ou PASTEIS DE BELEM - Recette ANTI GASPI avec des Chutes de PÂTE FEUILLETÉE

Les PASTEIS DE NATA ou PASTEIS DE BELEM, sont des pâtisseries portugaises typiques de Lisbonne. Il s’agit d’un petit flan à la base croustillante et à la délicate saveur de cannelle. Voilà une recette ANTI GASPI toute simple que j’affectionne particulièrement parce que suite à la période des galettes, il nous reste toujours des chutes de PÂTE FEUILLETÉE dont on ne sait pas quoi faire, alors qu’on s’est donné tant de mal à tourer…


📝 INGRÉDIENTS - Pour 20 Pastéis de Nata
——————————————
- 170 g d’eau
- 190 g de sucre
- 375 g de crème liquide à 35%MG
- 45 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 6 jaunes d’oeufs
- 1/2 citron (bio)
- 1 bâton de cannelle (ou 1 c. à café de cannelle en poudre)
- 500 g de pâte feuilletée


🇬🇧 RECIPE - For 20 pastéis
——————————————
- 170 g water
- 190 g sugar
- 375 g 35%MG single cream
- 45 g cornstarch (Maïzena)
- 6 egg yolks
- 1/2 lemon (organic)
- 1 cinnamon stick (or 1 tsp cinnamon powder)
- 500 g puff pastry

Learn more / En savoir plus /Mehr erfahren:

 

http://www.scoop.it/t/best-of-de-google-knol-francophone/?tag=Past%C3%A9is+de+nata

 



 

Gust MEES's insight:

Les PASTEIS DE NATA ou PASTEIS DE BELEM, sont des pâtisseries portugaises typiques de Lisbonne. Il s’agit d’un petit flan à la base croustillante et à la délicate saveur de cannelle. Voilà une recette ANTI GASPI toute simple que j’affectionne particulièrement parce que suite à la période des galettes, il nous reste toujours des chutes de PÂTE FEUILLETÉE dont on ne sait pas quoi faire, alors qu’on s’est donné tant de mal à tourer…


📝 INGRÉDIENTS - Pour 20 Pastéis de Nata
——————————————
- 170 g d’eau
- 190 g de sucre
- 375 g de crème liquide à 35%MG
- 45 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 6 jaunes d’oeufs
- 1/2 citron (bio)
- 1 bâton de cannelle (ou 1 c. à café de cannelle en poudre)
- 500 g de pâte feuilletée


🇬🇧 RECIPE - For 20 pastéis
——————————————
- 170 g water
- 190 g sugar
- 375 g 35%MG single cream
- 45 g cornstarch (Maïzena)
- 6 egg yolks
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April 30, 2012 11:48 AM
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Google Knol discontinued on May 1 2012! Gust MEES, my new venues

Google Knol discontinued on May 1 2012! Gust MEES, my new venues | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

As Google Knol will be discontinued on May 1, 2012 I got a lot of people who were asking me where I migrated my knols. Here are the links where people can follow me:

 

- http://gustmees.wordpress.com/  My English blogs about Education


- http://gustmeesfr.wordpress.com/  Mes blogs en Français (Sécurité informatique...)


- http://knolannotummigration.wordpress.com/  My Help blog about the migration


- http://gustmeesen.wordpress.com My English blog about IT-Security

 

Hobbies:

 

- Cooking:

 

http://gustmeeshobbyfr.wordpress.com/2012/01/17/roulades-farcies-aux-choux/

 

 

http://gustmeeshobbyfr.wordpress.com/2012/01/21/recettes-culinaires-pasta-asciuatta/

 ...


You will find me also on: 


- http://www.scoop.it/webwizard  My curations in EN, FR, DE


- http://blog.scoop.it/en/2011/11/30/lord-of-curation-series-gust-mees/

 

 

- http://www.internetmonitor.lu IT-Security EN, FR, DE with free online scan

 

Would be glad to see you all back on my blogs ;)

 

 

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April 28, 11:25 AM
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Sweet And Sour Chicken By Masterchef • Taste Show

Get the recipe: https://www.tastelife.tv/recipe/sweet-and-sour-chicken_44395.html

Sweet and Sour Chicken a favorite of many now accessible homemade when you have a little time. The chicken is crunchy fried in the tasty dough and coated in the delightful sweet and sour sauce, it is a perfect quick dinner for the whole family.

Learn more / En savoir plus / Mehr erfahren:

 

https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=Asian+Cuisine

 

Gust MEES's insight:

Get the recipe: https://www.tastelife.tv/recipe/sweet-and-sour-chicken_44395.html

Sweet and Sour Chicken a favorite of many now accessible homemade when you have a little time. The chicken is crunchy fried in the tasty dough and coated in the delightful sweet and sour sauce, it is a perfect quick dinner for the whole family.

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March 8, 8:12 AM
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Recette de Cabillaud Rôti aux Légumes et Sauce Crémeuse au Four simple

Recette de Cabillaud Rôti aux Légumes et Sauce Crémeuse au Four simple | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Le cabillaud rôti aux légumes et sauce crémeuse au four est une recette simple, saine et pleine de saveurs. Ce plat associe la délicatesse du cabillaud à la douceur des légumes et à l’onctuosité d’une sauce crémeuse parfumée au thym. C’est une option parfaite pour un dîner en famille ou un repas élégant entre amis. Facile à préparer, cette recette met en valeur des ingrédients simples pour un résultat gourmand et équilibré.

 

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https://www.scoop.it/t/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=fish

 

https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=poisson

 

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Le cabillaud rôti aux légumes et sauce crémeuse au four est une recette simple, saine et pleine de saveurs. Ce plat associe la délicatesse du cabillaud à la douceur des légumes et à l’onctuosité d’une sauce crémeuse parfumée au thym. C’est une option parfaite pour un dîner en famille ou un repas élégant entre amis. Facile à préparer, cette recette met en valeur des ingrédients simples pour un résultat gourmand et équilibré.

 

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Les PASTEIS de NATA ou PASTEIS DE BELEM - Recette ANTI GASPI avec des Chutes de PÂTE FEUILLETÉE

Les PASTEIS DE NATA ou PASTEIS DE BELEM, sont des pâtisseries portugaises typiques de Lisbonne. Il s’agit d’un petit flan à la base croustillante et à la délicate saveur de cannelle. Voilà une recette ANTI GASPI toute simple que j’affectionne particulièrement parce que suite à la période des galettes, il nous reste toujours des chutes de PÂTE FEUILLETÉE dont on ne sait pas quoi faire, alors qu’on s’est donné tant de mal à tourer…


📝 INGRÉDIENTS - Pour 20 Pastéis de Nata
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- 170 g d’eau
- 190 g de sucre
- 375 g de crème liquide à 35%MG
- 45 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 6 jaunes d’oeufs
- 1/2 citron (bio)
- 1 bâton de cannelle (ou 1 c. à café de cannelle en poudre)
- 500 g de pâte feuilletée


🇬🇧 RECIPE - For 20 pastéis
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- 170 g water
- 190 g sugar
- 375 g 35%MG single cream
- 45 g cornstarch (Maïzena)
- 6 egg yolks
- 1/2 lemon (organic)
- 1 cinnamon stick (or 1 tsp cinnamon powder)
- 500 g puff pastry

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📝 INGRÉDIENTS - Pour 20 Pastéis de Nata
——————————————
- 170 g d’eau
- 190 g de sucre
- 375 g de crème liquide à 35%MG
- 45 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 6 jaunes d’oeufs
- 1/2 citron (bio)
- 1 bâton de cannelle (ou 1 c. à café de cannelle en poudre)
- 500 g de pâte feuilletée


🇬🇧 RECIPE - For 20 pastéis
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- 170 g water
- 190 g sugar
- 375 g 35%MG single cream
- 45 g cornstarch (Maïzena)
- 6 egg yolks
- 1/2 lemon (organic)
- 1 cinnamon stick (or 1 tsp cinnamon powder)
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February 3, 8:18 AM
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Sauce cacahuète facile et rapide : découvrez les recettes de

Sauce cacahuète facile et rapide : découvrez les recettes de | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Recette Sauce cacahuète. Ingrédients (4 personnes) : 20 cl de lait de coco, 3 cuil. à soupe de beurre de cacahuètes, 2 cuil. à soupe de sauce soja... - Découvrez toutes nos idées de repas et recettes sur Cuisine Actuelle.

 

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Recette Sauce cacahuète. Ingrédients (4 personnes) : 20 cl de lait de coco, 3 cuil. à soupe de beurre de cacahuètes, 2 cuil. à soupe de sauce soja... - Découvrez toutes nos idées de repas et recettes sur Cuisine Actuelle.

 

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February 2, 11:15 AM
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Einfaches Rezept: Gefüllter Chicorée mit Hack im Speckmantel

Einfaches Rezept: Gefüllter Chicorée mit Hack im Speckmantel | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Dieses Rezept für gefüllten Chicorée mit Hackfleisch im Speckmantel ist ein herzhafter Genuss für die ganze Familie. Zudem ist es Low Carb und lecker.

 

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Dieses Rezept für gefüllten Chicorée mit Hackfleisch im Speckmantel ist ein herzhafter Genuss für die ganze Familie. Zudem ist es Low Carb und lecker.

 

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January 12, 11:45 AM
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Cottage Pie Recipe

Cottage Pie Recipe | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Cottage pie is the quintessential English comfort food. Ground beef is cooked until rich and creamy and topped with steamy hot and cheesy potato mash. What’s not to love? But don’t make the mistake of confusing cottage pie with Shepherd’s pie, there’s one glaring difference between the two: the meat! Cottage pie is made with ground beef, whereas Shepherd's pie is made with ground lamb (hence the name “Shepherd”).

 

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https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=Boeuf

 

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Cottage pie is the quintessential English comfort food. Ground beef is cooked until rich and creamy and topped with steamy hot and cheesy potato mash. What’s not to love? But don’t make the mistake of confusing cottage pie with Shepherd’s pie, there’s one glaring difference between the two: the meat! Cottage pie is made with ground beef, whereas Shepherd's pie is made with ground lamb (hence the name “Shepherd”).

 

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December 22, 2024 9:18 AM
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Homemade Glass Noodles Stir Fry Recipe | Quick & Easy

Quick and easy glass noodle stir fry recipe loaded with plenty of vegetables, chewy glass noodles, and your choice of protein. A healthy dinner option for your family and is perfect for a busy weeknight.

Full Recipe Detail ▶️ https://khinskitchen.com/glass-noodle-stir-fry/

📃 Ingredients
▢100 g Glass noodles About 3.5 oz ( Cellophane noodles or bean thread noodles.
▢200 g Chicken breast About 7 oz ( Boneless skinless chicken thigh or breast )
▢2 Eggs Whisked and season with a pinch of salt
▢100 g Cabbage About 3.5 oz ( Cut thin slices )
▢1 Carrot Cut matchstick sizes
▢½ Onion Cut thin slices
▢2 Clove Garlic Finely chopped
▢1 Red chilli pepper Or bell pepper, cut thin slices
▢2-3 tbsp Vegetable oil Or neutral flavour oil
Stir Fry Sauce
▢3 tbsp Light soy sauce Or regular all-purpose soy sauce
▢1½ tsp Dark soy sauce
▢2 tbsp Oyster sauce
▢1 tsp Sesame oil
▢1 tbsp Sugar

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Quick and easy glass noodle stir fry recipe loaded with plenty of vegetables, chewy glass noodles, and your choice of protein. A healthy dinner option for your family and is perfect for a busy weeknight.

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📃 Ingredients
▢100 g Glass noodles About 3.5 oz ( Cellophane noodles or bean thread noodles.
▢200 g Chicken breast About 7 oz ( Boneless skinless chicken thigh or breast )
▢2 Eggs Whisked and season with a pinch of salt
▢100 g Cabbage About 3.5 oz ( Cut thin slices )
▢1 Carrot Cut matchstick sizes
▢½ Onion Cut thin slices
▢2 Clove Garlic Finely chopped
▢1 Red chilli pepper Or bell pepper, cut thin slices
▢2-3 tbsp Vegetable oil Or neutral flavour oil
Stir Fry Sauce
▢3 tbsp Light soy sauce Or regular all-purpose soy sauce
▢1½ tsp Dark soy sauce
▢2 tbsp Oyster sauce
▢1 tsp Sesame oil
▢1 tbsp Sugar

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December 16, 2024 11:02 AM
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Zimtsterne - nach Omas Original-Rezept!

Zimtsterne - nach Omas Original-Rezept! | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Mit diesem Rezept kannst du klassische Zimtsterne mit Baiser einfach selber backen. Besonders weich und lecker, die schmecken wie vom Bäcker!

 

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Mit diesem Rezept kannst du klassische Zimtsterne mit Baiser einfach selber backen. Besonders weich und lecker, die schmecken wie vom Bäcker!

 

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November 23, 2024 2:24 PM
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On vous partage enfin la recette pour préparer les meilleurs chips maison de votre vie

On vous partage enfin la recette pour préparer les meilleurs chips maison de votre vie | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Découvrez les chips maison les plus croustillantes de votre vie grâce à cette recette. Avec quelques ingrédients simples, craquez pour ce snack ultra-gourmand à partager… 

 

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https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone?tag=eating%20culture

 

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November 23, 2024 7:39 AM
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Apfelstrudel Wiener Art - einfach nach Omas Rezept

Apfelstrudel Wiener Art - einfach nach Omas Rezept | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Mit selbstgemachten Strudelteig ist dieses Rezept ein wahrer Genuss und schmeckt mit leckerer Vanillesoße garantiert wie bei Oma - mit oder ohne Rosinen.

 

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Mit selbstgemachten Strudelteig ist dieses Rezept ein wahrer Genuss und schmeckt mit leckerer Vanillesoße garantiert wie bei Oma - mit oder ohne Rosinen.

 

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November 22, 2024 9:05 AM
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Recette vol-au-vent de Cyril Lignac

Recette vol-au-vent de Cyril Lignac | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Cousin de la bouchée à la reine, le vol-au-vent est une spécialité française composé d'une croûte en pâte feuilletée garnie d'une viande ou d'un poisson, le tout accompagné d'une sauce. Pour les fêtes, Cyril Lignac propose une recette de vol-au-vent au poisson et aux crustacés. Une entrée chaude indémodable pour un menu de Noël traditionnel !

 

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Cousin de la bouchée à la reine, le vol-au-vent est une spécialité française composé d'une croûte en pâte feuilletée garnie d'une viande ou d'un poisson, le tout accompagné d'une sauce. Pour les fêtes, Cyril Lignac propose une recette de vol-au-vent au poisson et aux crustacés. Une entrée chaude indémodable pour un menu de Noël traditionnel !

 

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November 13, 2024 9:42 AM
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Homemade Tonkatsu Sauce とんかつソース •

Homemade Tonkatsu Sauce とんかつソース • | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

My Homemade Tonkatsu Sauce recipe uses only four simple ingredients! It tastes just as good as the famous Bull-Dog Tonkatsu sauce.

 

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My Homemade Tonkatsu Sauce recipe uses only four simple ingredients! It tastes just as good as the famous Bull-Dog Tonkatsu sauce.

 

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April 28, 11:43 AM
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🤤 How a Chinese chef cooks Sweet and Sour Chicken! (甜酸雞)

Watch Daddy Lau teach us how to make another American Chinese classic, Sweet & Sour Chicken! It’s the chicken version of the popular sweet & sour pork dish. He’ll teach you how to use a wet batter to get the crispiest batter as well as how to create the perfect sweet & sour sauce to go along with it.

🍴 WRITTEN RECIPE + INGREDIENTS🍴
Visit our blog for step-by-step instructions:
https://madewithlau.com/recipes/sweet-and-sour-chicken

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Watch Daddy Lau teach us how to make another American Chinese classic, Sweet & Sour Chicken! It’s the chicken version of the popular sweet & sour pork dish. He’ll teach you how to use a wet batter to get the crispiest batter as well as how to create the perfect sweet & sour sauce to go along with it.

🍴 WRITTEN RECIPE + INGREDIENTS🍴
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March 24, 8:23 AM
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Easy Cheesy Smashed Potatoes Oven Baked Crispy

Easy Cheesy Smashed Potatoes Oven Baked Crispy | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

This is the best-tasting recipe for Cheesy Smashed Potatoes that aren't too greasy like other recipes with my simple hacks.

 

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This is the best-tasting recipe for Cheesy Smashed Potatoes that aren't too greasy like other recipes with my simple hacks.

 

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March 3, 10:13 AM
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Best Ever Chinese Sweet & Sour Chicken Recipe

Best Ever Chinese Sweet & Sour Chicken Recipe | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Sweet and sour chicken is one of those dishes that never fails to hit the spot.

With its perfect balance of tangy, sweet, and savoury flavours, this is a firm favourite of all Chinese takeaway lovers.

But why wait for delivery when you can recreate this crowd-pleaser in your own kitchen? Not only is homemade sweet and sour chicken fresher and healthier, but it also lets you customise the flavours to your liking.

 

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Sweet and sour chicken is one of those dishes that never fails to hit the spot.

With its perfect balance of tangy, sweet, and savoury flavours, this is a firm favourite of all Chinese takeaway lovers.

But why wait for delivery when you can recreate this crowd-pleaser in your own kitchen? Not only is homemade sweet and sour chicken fresher and healthier, but it also lets you customise the flavours to your liking.

 

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February 4, 9:07 AM
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FISH CURRY WITH COCONUT MILK | FISH IN COCONUT CURRY SAUCE | COCONUT MILK FISH RECIPE

Fish Curry With Coconut Milk | Fish in Coconut Curry Sauce | Boneless Fish Gravy | Fish Curry Recipe | Fish Curry in Coconut Milk Recipe | Fish in Coconut Sauce | Fish in Coconut Milk Recipe | Fish Curry | Fish Recipe

Ingredients for Coconut Milk Fish Curry:

- Boneless fish fillets - 450 gms (Basa, Cod, Haddock,Sole or Catfish)

Tempering:
- Mustard Seeds- 3/4 tsp
- Curry Leaves- 15-20 leaves

Spice Powders:
- Turmeric Powder- 1/2 tsp
- Red Chilli Powder- 1 tsp
- Coriander Powder- 1 tsp
- Fennel Powder- 1/2 tsp
- Cumin Powder- 1/2 tsp

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Fish Curry With Coconut Milk | Fish in Coconut Curry Sauce | Boneless Fish Gravy | Fish Curry Recipe | Fish Curry in Coconut Milk Recipe | Fish in Coconut Sauce | Fish in Coconut Milk Recipe | Fish Curry | Fish Recipe

Ingredients for Coconut Milk Fish Curry:

- Boneless fish fillets - 450 gms (Basa, Cod, Haddock,Sole or Catfish)

Tempering:
- Mustard Seeds- 3/4 tsp
- Curry Leaves- 15-20 leaves

Spice Powders:
- Turmeric Powder- 1/2 tsp
- Red Chilli Powder- 1 tsp
- Coriander Powder- 1 tsp
- Fennel Powder- 1/2 tsp
- Cumin Powder- 1/2 tsp

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February 2, 11:17 AM
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Tropische Küche leicht gemacht: Pizzaschnitzel mit Ananas und Käse

Tropische Küche leicht gemacht: Pizzaschnitzel mit Ananas und Käse | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Exotisches Ambiente und herzhafter Geschmack verschmelzen: Die Pizzaschnitzel Hawaii bringen den Aloha-Zauber direkt auf deinen Esstisch.

 

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January 22, 7:09 AM
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Ce gagnant de Top Chef partage sa recette de sauce secrète qui va avec tout

Ce gagnant de Top Chef partage sa recette de sauce secrète qui va avec tout | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Une sauce prête en dix minutes qui accompagne tous vos plats, ça vous intéresse ? C’est du moins l’astuce que propose le chef Hugo Riboulet, grand gagnant de la saison 14 de Top Chef. Voici comment la réaliser à la maison.

 

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https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=Asian+Cuisine

 

https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=Sauces

 

Gust MEES's insight:

Une sauce prête en dix minutes qui accompagne tous vos plats, ça vous intéresse ? C’est du moins l’astuce que propose le chef Hugo Riboulet, grand gagnant de la saison 14 de Top Chef. Voici comment la réaliser à la maison.

 

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December 22, 2024 9:41 AM
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Beef Chow Fun Recipe, Stir Fried Rice Noodle

Beef Chow Fun

Today I want to show you my fail-proof way of making restaurant quality beef chow fun at home. In this episode, we will go over important details and techniques throughout the video that will give you perfect beef chow fun every time.

— Ingredients(2 servings)—

mung bean sprouts 2 oz/50 g
one half of an onion 3 oz/80 g
3 stalks of green onion
rice noodle 14 oz/400 g
black pepper
oil for cooking

-beef 6 oz/180 g
soy sauce 1 tsp
dark soy sauce 1 tsp
oyster sauce 1 tsp
baking soda(optional) 1/2 tsp
corn starch 1 1/2 tsp
sugar 1/2 tsp
oil 1/2 tbsp
sesame oil(optional) 1 tsp

-sauce
soy sauce 1 1/2tbsp
dark soy sauce 1 tbsp
sugar 1/2 tsp

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https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone/?&tag=Asian+Cuisine

 

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Beef Chow Fun

Today I want to show you my fail-proof way of making restaurant quality beef chow fun at home. In this episode, we will go over important details and techniques throughout the video that will give you perfect beef chow fun every time.

— Ingredients(2 servings)—

mung bean sprouts 2 oz/50 g
one half of an onion 3 oz/80 g
3 stalks of green onion
rice noodle 14 oz/400 g
black pepper
oil for cooking

-beef 6 oz/180 g
soy sauce 1 tsp
dark soy sauce 1 tsp
oyster sauce 1 tsp
baking soda(optional) 1/2 tsp
corn starch 1 1/2 tsp
sugar 1/2 tsp
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December 16, 2024 1:14 PM
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Recette de Verrines de saumon fumé, ricotta, ciboulette et aneth

Recette de Verrines de saumon fumé, ricotta, ciboulette et aneth | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Découvrez cette recette de verrines de saumon fumé, ricotta, ciboulette et aneth. Faciles à faire et élégantes, ces petites verrines sont parfaites en mises en bouche... Détaillez en lamelles puis en petits rectangles le saumon fumé. Ciselez la ciboulette ainsi que l'aneth. Mélangez dans un bol le jus de citron, la ricotta, la crème fraîche, les herbes. Si vous le souhaitez, poivrez un peu. Ajoutez le saumon fumé en en gardant pour le décor. Mélangez bien...

 

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https://www.scoop.it/topic/best-of-de-google-knol-francophone?tag=verrines

 

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December 1, 2024 7:33 AM
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Puff pastry tree: appetizing and perfect as a Christmas appetizer!

Puff pastry tree: appetizing and perfect as a Christmas appetizer! | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

A fun snack that everyone will love! 
 
INGREDIENTS
100g of all-purpose flour;
A pinch of cayenne pepper
A pinch of salt;
50g of Parmesan cheese;
50g of cheddar cheese, grated;
100g of butter

 

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November 23, 2024 11:12 AM
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Joue de bœuf façon grand-mère : la meilleure recette

Joue de bœuf façon grand-mère : la meilleure recette | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Découvrez la recette de Joue de bœuf en daube façon grand-mère, un plat savoureux, mijoté dans le vin rouge avec des carottes, oignons, lardons, ail et thym. C'est une recette rapide, fondante, familiale, très conviviale, également réalisable sans vin, à la bière. Faire tremper la viande 1 heure dans le vin avec les oignons émincés, le thym et le laurier, ainsi que quelques zestes d'oranges. Égoutter la viande. Dans un autocuiseur, faire revenir les lardons, les oignons et la joue de bœuf dans de l'huile d'olive. Ajouter les carottes...

 

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November 22, 2024 1:39 PM
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Rinderbraten – nach Omas Geheimrezept – zart & saftig

Rinderbraten – nach Omas Geheimrezept – zart & saftig | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Unseren leckeren Rinderbraten nach Omas Rezept bereitest du einfach im Backofen zu! Er ist so herrlich saftig und zart. Dazu gibt es eine wunderbare Soße mit Rotwein.

 

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November 13, 2024 9:52 AM
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How to Make Chicken Katsu (Recipe) チキンカツの作り方 (レシピ)

Chicken Katsu is a classic Japanese home-cooked meal served with tonkatsu sauce and a side of shredded cabbage salad. These tender and crispy panko-breaded cutlets are surprisingly easy to make, even on a busy weeknight! They also freeze well and make for a delicious meal prep menu. 

PRINT RECIPE ▶ https://www.justonecookbook.com/chicken-katsu/

INGREDIENTS

1 piece boneless, skinless chicken breast (9.5 oz or 270 g; you can also use the same weight of chicken thighs or tenders)
½ tsp kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; use half for table salt)
⅛ tsp freshly ground black pepper
1 large egg (50 g each w/o shell)
½ Tbsp neutral-flavored oil (vegetable, rice bran, canola, etc) (for the egg)
3 Tbsp all-purpose flour (plain flour)
1 cup (60 g) panko (Japanese breadcrumbs)
3 cups (720 ml) neutral-flavored oil (vegetable, rice bran, canola, etc) (for deep frying; you should have 1.5 inches (3.8 cm) of oil in the pot)

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Chicken Katsu is a classic Japanese home-cooked meal served with tonkatsu sauce and a side of shredded cabbage salad. These tender and crispy panko-breaded cutlets are surprisingly easy to make, even on a busy weeknight! They also freeze well and make for a delicious meal prep menu. 

PRINT RECIPE ▶ https://www.justonecookbook.com/chicken-katsu/

INGREDIENTS

1 piece boneless, skinless chicken breast (9.5 oz or 270 g; you can also use the same weight of chicken thighs or tenders)
½ tsp kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; use half for table salt)
⅛ tsp freshly ground black pepper
1 large egg (50 g each w/o shell)
½ Tbsp neutral-flavored oil (vegetable, rice bran, canola, etc) (for the egg)
3 Tbsp all-purpose flour (plain flour)
1 cup (60 g) panko (Japanese breadcrumbs)
3 cups (720 ml) neutral-flavored oil (vegetable, rice bran, canola, etc) (for deep frying; you should have 1.5 inches (3.8 cm) of oil in the pot)

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October 23, 2024 7:48 AM
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Gâteau nuage au citron : la recette du célèbre cheesecake japonais dont tout le monde raffole

Gâteau nuage au citron : la recette du célèbre cheesecake japonais dont tout le monde raffole | Hobby, LifeStyle and much more... (multilingual: EN, FR, DE) | Scoop.it

Avez-vous déjà entendu parler du fameux gâteau nuage ? Ce dessert d'origine japonaise, souvent qualifié de "cheesecake aérien", offre une texture ...

 

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Avez-vous déjà entendu parler du fameux gâteau nuage ? Ce dessert d'origine japonaise, souvent qualifié de "cheesecake aérien", offre une texture ...

 

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