As Google Knol will be discontinued on May 1, 2012 I got a lot of people who were asking me where I migrated my knols. Here are the links where people can follow me:
Learn how to make the BEST classic Chinese restaurant Hot and Sour Soup. Easy, authentic, spicy and good hot and sour soup...better than take out Chinese food. This Chinese hot and sour soup recipe has lots of flavor and texture in a rich spicy broth. If you like hot and sour soup as much as I do, you will love this Chinese hot and sour soup recipe. Enjoy.
INGREDIENTS: 6 cups chicken broth 1/3 cup julienne carrots 1/3 cup julienne bamboo shoots 1/2 cup black fungus - hydrated 1/2 cup sliced shitake mushrooms - hydrated 1 cup sliced extra firm tofu 1 tsp. minced ginger 1 tsp. finely sliced red chilies 1/4 cup light soy sauce 1/4 black vinegar 1/2 tsp. dark soy sauce 1/4 tsp. white pepper 1 tsp. chili paste (sambal) 2 beaten eggs slurry - 3 tbsp. cornstarch mixed with water 2-3 chopped green onions
Chicken or pork: 3/4 cup sliced julienne chicken or pork 1 tsp. light soy sauce 1/2 tsp. Shaohsing wine or rice wine vinegar 1/8 tsp white pepper 1/2 tsp. corn starch
Learn how to make the BEST classic Chinese restaurant Hot and Sour Soup. Easy, authentic, spicy and good hot and sour soup...better than take out Chinese food. This Chinese hot and sour soup recipe has lots of flavor and texture in a rich spicy broth. If you like hot and sour soup as much as I do, you will love this Chinese hot and sour soup recipe. Enjoy.
INGREDIENTS: 6 cups chicken broth 1/3 cup julienne carrots 1/3 cup julienne bamboo shoots 1/2 cup black fungus - hydrated 1/2 cup sliced shitake mushrooms - hydrated 1 cup sliced extra firm tofu 1 tsp. minced ginger 1 tsp. finely sliced red chilies 1/4 cup light soy sauce 1/4 black vinegar 1/2 tsp. dark soy sauce 1/4 tsp. white pepper 1 tsp. chili paste (sambal) 2 beaten eggs slurry - 3 tbsp. cornstarch mixed with water 2-3 chopped green onions
Chicken or pork: 3/4 cup sliced julienne chicken or pork 1 tsp. light soy sauce 1/2 tsp. Shaohsing wine or rice wine vinegar 1/8 tsp white pepper 1/2 tsp. corn starch
Hot and sour soup 酸辣湯 is a traditional northern Chinese favorite packed with the acidity of Zhenjiang vinegar, the spiciness of the white pepper and the nuttiness of sesame oil.
Hot and sour soup 酸辣湯 is a traditional northern Chinese favorite packed with the acidity of Zhenjiang vinegar, the spiciness of the white pepper and the nuttiness of sesame oil.
Hackfleischbällchen in Kombination mit Erbsen, Möhren und Orzo-Nudeln - das macht diese Wikingerpfanne aus. Sie schmeckt lecker, herzhaft und deftig, also ganz nach dem Geschmack der Wikinger - und nach eurem sicherlich auch! #wikingerpfanne #wikingertopf #Esslust.
Zutaten für 4 Portionen: Für die Hackbällchen • 400 g Hackfleisch, gemischt oder vom Rind • 1 Zwiebel • 1 Ei • 30 g Paniermehl • 1 EL Senf • Pfeffer und Salz • Paprikapulver edelsüß • optional ein Schluck Mineralwasser Für die Soße • 2 Möhren • 150 g Erbsen, TK, aus Dose/Glas oder frisch • 100 ml + 50 ml Sahne • 1 EL Frischkäse, alternativ Schmelzkäse • 200 ml Rinderbrühe • 100 ml Wasser, eventuell auch noch etwas mehr • 200 g Orzo Nudeln (bzw. Kritharaki)
Hackfleischbällchen in Kombination mit Erbsen, Möhren und Orzo-Nudeln - das macht diese Wikingerpfanne aus. Sie schmeckt lecker, herzhaft und deftig, also ganz nach dem Geschmack der Wikinger - und nach eurem sicherlich auch! #wikingerpfanne #wikingertopf #Esslust.
Zutaten für 4 Portionen: Für die Hackbällchen • 400 g Hackfleisch, gemischt oder vom Rind • 1 Zwiebel • 1 Ei • 30 g Paniermehl • 1 EL Senf • Pfeffer und Salz • Paprikapulver edelsüß • optional ein Schluck Mineralwasser Für die Soße • 2 Möhren • 150 g Erbsen, TK, aus Dose/Glas oder frisch • 100 ml + 50 ml Sahne • 1 EL Frischkäse, alternativ Schmelzkäse • 200 ml Rinderbrühe • 100 ml Wasser, eventuell auch noch etwas mehr • 200 g Orzo Nudeln (bzw. Kritharaki)
Les apéros à gogo font partie de notre quotidien tout au long de la saison estivale. Pour vous régaler à cette occasion, Laurent Mariotte a donc imaginé une nouvelle recette à base de feuilles de bricks.
Les apéros à gogo font partie de notre quotidien tout au long de la saison estivale. Pour vous régaler à cette occasion, Laurent Mariotte a donc imaginé une nouvelle recette à base de feuilles de bricks.
Les travers de porc marinés et grillés sont une délicieuse association sucrée/salée qui séduira tous le monde, petits et grands. Une recette simple à réaliser au goût exquis de moutarde, ketchup, miel et sauce soja… C'est la meilleure marinade pour travers de porc que je vous propose ici.
Les travers de porc marinés et grillés sont une délicieuse association sucrée/salée qui séduira tous le monde, petits et grands. Une recette simple à réaliser au goût exquis de moutarde, ketchup, miel et sauce soja… C'est la meilleure marinade pour travers de porc que je vous propose ici.
1kg d'haricots lingots trempés une nuit dans de l'eau froide et égouttés 2 oignons émincés 1 oignon piqué de 4 clous de girofle 1 boîte de pulpe de tomates 1 boîte de double concentré de tomates 1 saucisson coupé en rondelles 4 saucisses fumées coupées en 3 ou 4 1 morceau de lard du thym du romarin 1 litre d'eau sel poivre
1kg d'haricots lingots trempés une nuit dans de l'eau froide et égouttés 2 oignons émincés 1 oignon piqué de 4 clous de girofle 1 boîte de pulpe de tomates 1 boîte de double concentré de tomates 1 saucisson coupé en rondelles 4 saucisses fumées coupées en 3 ou 4 1 morceau de lard du thym du romarin 1 litre d'eau sel poivre
Watch Daddy Lau teach us how to make another American Chinese classic, Sweet & Sour Chicken! It’s the chicken version of the popular sweet & sour pork dish. He’ll teach you how to use a wet batter to get the crispiest batter as well as how to create the perfect sweet & sour sauce to go along with it.
Watch Daddy Lau teach us how to make another American Chinese classic, Sweet & Sour Chicken! It’s the chicken version of the popular sweet & sour pork dish. He’ll teach you how to use a wet batter to get the crispiest batter as well as how to create the perfect sweet & sour sauce to go along with it.
Sweet and sour chicken is one of those dishes that never fails to hit the spot.
With its perfect balance of tangy, sweet, and savoury flavours, this is a firm favourite of all Chinese takeaway lovers.
But why wait for delivery when you can recreate this crowd-pleaser in your own kitchen? Not only is homemade sweet and sour chicken fresher and healthier, but it also lets you customise the flavours to your liking.
Sweet and sour chicken is one of those dishes that never fails to hit the spot.
With its perfect balance of tangy, sweet, and savoury flavours, this is a firm favourite of all Chinese takeaway lovers.
But why wait for delivery when you can recreate this crowd-pleaser in your own kitchen? Not only is homemade sweet and sour chicken fresher and healthier, but it also lets you customise the flavours to your liking.
Fish Curry With Coconut Milk | Fish in Coconut Curry Sauce | Boneless Fish Gravy | Fish Curry Recipe | Fish Curry in Coconut Milk Recipe | Fish in Coconut Sauce | Fish in Coconut Milk Recipe | Fish Curry | Fish Recipe
Ingredients for Coconut Milk Fish Curry:
- Boneless fish fillets - 450 gms (Basa, Cod, Haddock,Sole or Catfish)
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Ingredients for Coconut Milk Fish Curry:
- Boneless fish fillets - 450 gms (Basa, Cod, Haddock,Sole or Catfish)
Avgolemono is a traditional Greek lemon chicken soup that’s simply comfort in a bowl! It’s a gorgeous, delicious soup made with egg yolks and loads of lemon juice for a warming and satisfying meal. https://skinnyspatula.com/avgolemono-greek-lemon-chicken-soup/
Avgolemono is a traditional Greek lemon chicken soup that’s simply comfort in a bowl! It’s a gorgeous, delicious soup made with egg yolks and loads of lemon juice for a warming and satisfying meal. https://skinnyspatula.com/avgolemono-greek-lemon-chicken-soup/
Today we are going to make Vietnamese Fried Crispy Spring Rolls. They are very similar to Chinese ones, but Vietnamese use rice paper, so they are super crispy on the outside. They are served with Vietnamese (nuoc cham) dipping sauce, super savory and refreshing all at the same time.
Today we are going to make Vietnamese Fried Crispy Spring Rolls. They are very similar to Chinese ones, but Vietnamese use rice paper, so they are super crispy on the outside. They are served with Vietnamese (nuoc cham) dipping sauce, super savory and refreshing all at the same time.
Hallo meine Lieben, heute zeige ich euch das Rezept für die super leckeren Kibbeling. So lecker wie vom Holländischen Markt 💯😍👌 Probiert es unbedingt aus. 😍
Hallo meine Lieben, heute zeige ich euch das Rezept für die super leckeren Kibbeling. So lecker wie vom Holländischen Markt 💯😍👌 Probiert es unbedingt aus. 😍
Rien de tel qu'un sirop de menthe maison pour apprécier une boisson rafraîchissante et gourmande. Une recette hyper simple pour réaliser son sirop de menthe.
Rien de tel qu'un sirop de menthe maison pour apprécier une boisson rafraîchissante et gourmande. Une recette hyper simple pour réaliser son sirop de menthe.
Sweet and Sour Chicken a favorite of many now accessible homemade when you have a little time. The chicken is crunchy fried in the tasty dough and coated in the delightful sweet and sour sauce, it is a perfect quick dinner for the whole family.
Sweet and Sour Chicken a favorite of many now accessible homemade when you have a little time. The chicken is crunchy fried in the tasty dough and coated in the delightful sweet and sour sauce, it is a perfect quick dinner for the whole family.
Le cabillaud rôti aux légumes et sauce crémeuse au four est une recette simple, saine et pleine de saveurs. Ce plat associe la délicatesse du cabillaud à la douceur des légumes et à l’onctuosité d’une sauce crémeuse parfumée au thym. C’est une option parfaite pour un dîner en famille ou un repas élégant entre amis. Facile à préparer, cette recette met en valeur des ingrédients simples pour un résultat gourmand et équilibré.
Le cabillaud rôti aux légumes et sauce crémeuse au four est une recette simple, saine et pleine de saveurs. Ce plat associe la délicatesse du cabillaud à la douceur des légumes et à l’onctuosité d’une sauce crémeuse parfumée au thym. C’est une option parfaite pour un dîner en famille ou un repas élégant entre amis. Facile à préparer, cette recette met en valeur des ingrédients simples pour un résultat gourmand et équilibré.
Les PASTEIS DE NATA ou PASTEIS DE BELEM, sont des pâtisseries portugaises typiques de Lisbonne. Il s’agit d’un petit flan à la base croustillante et à la délicate saveur de cannelle. Voilà une recette ANTI GASPI toute simple que j’affectionne particulièrement parce que suite à la période des galettes, il nous reste toujours des chutes de PÂTE FEUILLETÉE dont on ne sait pas quoi faire, alors qu’on s’est donné tant de mal à tourer…
📝 INGRÉDIENTS - Pour 20 Pastéis de Nata —————————————— - 170 g d’eau - 190 g de sucre - 375 g de crème liquide à 35%MG - 45 g de fécule de maïs (Maïzena) - 6 jaunes d’oeufs - 1/2 citron (bio) - 1 bâton de cannelle (ou 1 c. à café de cannelle en poudre) - 500 g de pâte feuilletée
🇬🇧 RECIPE - For 20 pastéis —————————————— - 170 g water - 190 g sugar - 375 g 35%MG single cream - 45 g cornstarch (Maïzena) - 6 egg yolks - 1/2 lemon (organic) - 1 cinnamon stick (or 1 tsp cinnamon powder) - 500 g puff pastry
Les PASTEIS DE NATA ou PASTEIS DE BELEM, sont des pâtisseries portugaises typiques de Lisbonne. Il s’agit d’un petit flan à la base croustillante et à la délicate saveur de cannelle. Voilà une recette ANTI GASPI toute simple que j’affectionne particulièrement parce que suite à la période des galettes, il nous reste toujours des chutes de PÂTE FEUILLETÉE dont on ne sait pas quoi faire, alors qu’on s’est donné tant de mal à tourer…
📝 INGRÉDIENTS - Pour 20 Pastéis de Nata —————————————— - 170 g d’eau - 190 g de sucre - 375 g de crème liquide à 35%MG - 45 g de fécule de maïs (Maïzena) - 6 jaunes d’oeufs - 1/2 citron (bio) - 1 bâton de cannelle (ou 1 c. à café de cannelle en poudre) - 500 g de pâte feuilletée
🇬🇧 RECIPE - For 20 pastéis —————————————— - 170 g water - 190 g sugar - 375 g 35%MG single cream - 45 g cornstarch (Maïzena) - 6 egg yolks - 1/2 lemon (organic) - 1 cinnamon stick (or 1 tsp cinnamon powder) - 500 g puff pastry
Recette Sauce cacahuète. Ingrédients (4 personnes) : 20 cl de lait de coco, 3 cuil. à soupe de beurre de cacahuètes, 2 cuil. à soupe de sauce soja... - Découvrez toutes nos idées de repas et recettes sur Cuisine Actuelle.
Recette Sauce cacahuète. Ingrédients (4 personnes) : 20 cl de lait de coco, 3 cuil. à soupe de beurre de cacahuètes, 2 cuil. à soupe de sauce soja... - Découvrez toutes nos idées de repas et recettes sur Cuisine Actuelle.
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My Homemade Tonkatsu Sauce recipe uses only four simple ingredients! It tastes just as good as the famous Bull-Dog Tonkatsu sauce.
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