Mustakarhu on Pohjois-Amerikan pienin, laajimmalle levinnyt ja yleisin karhu. Se elää tyypillisesti laajoilla metsämailla, mutta ruokaa etsiessään hakeutuu myös milloin minnekin. Erityisesti mustakarhut havaitaan silloin, kun niitä varsin useinkin, ilmaantuu teille ja asutuksen tuntumiin.
|
|
Scooped by
Skuuppilehdet
onto A1Uutiset November 29, 2016 6:46 PM
|
No comment yet.
Sign up to comment
Your new post is loading...