Ενώ λοιπόν όσοι είναι «παρανοϊκοί» με την ιδιωτικότητα, σας λένε να μην δίνετε το τηλέφωνό σας στο Facebook για ταυτοποίηση του λογαριασμού που ανοίξατε, ή να μην μπαίνετε στη διαδικασία να «αναγνωρίσετε» φίλους σας από τις φωτογραφίες τους, το κοινωνικό δίκτυο δεν σας δίνει αυτή την επιλογή. Αν προσπαθήσετε να μπείτε στο προφίλ σας από διάφορες συσκευές ή διάφορους browsers, θα κληθείτε να κάνετε και τα δύο, αλλιώς ο λογαριασμός σας θα μπλοκαριστεί.
Your new post is loading...
