Η νέα εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να θέσει το χρονικό διάστημα που θα ήθελε τα μηνύματα του να παραμένουν «ζωντανά». Όταν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει στο μηδέν, το μήνυμα αυτοκαταστρέφεται και εξαφανίζει όλα τα ψηφιακά ίχνη του από το διαδικτυακό τόπο που είχε δημοσιευτεί.
|
|
Scooped by
Aris P. Louvris
onto eSafety - Ψηφιακή Ασφάλεια December 6, 2012 1:38 PM
|
Your new post is loading...
