Vjersha dhe Poezi
21.6K views | +14 today
Follow
Vjersha dhe Poezi
Vjersha dhe Poezi
Curated by Rapitful
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për Pranverën - Vjershë shumë e mirë - Vjersha online shqip

http://rapitful.blogspot.com/ Vjershë për Pranverën Vjershë shumë e mirë Vjersha online shqip.
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

MË FOL ME ZË TË ULËT TI NGAHERË .. -Poezi nga M. Eminesku

MË FOL ME ZË TË ULËT TI NGAHERË .. -Poezi nga M. Eminesku

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Populli - Lapidari i Vargjeve për Ismail Qemalin

Populli - Lapidari i Vargjeve për Ismail Qemalin

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Poezia me titull ''Ditëlindja e babait'' shkruar nga Ersilja Çeli

Poezia me titull ''Ditëlindja e babait'' shkruar nga Ersilja Çeli poezi per babain,poezi per baben,vjersha per babain,babai vjersha shqip,vjersha dhe poezi per babain
Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për mësuesen

Mësuesja ime - vjershe apo poezi nga Lulevera Malsiu vjersha dhe poezi per mesuesen,mesuesja vjersha shqip,poezi shqip per mesuesen,mesuesja vjersha,poezi per msusen time,mesuesja vjersha shqip,poezi per mesuesen,mesuesja vjersha,poezi per mesuesen time,poezi per 7 dhe 8 marsin,
Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për shkollën - Shkolla më thërret

Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, shkarkim dhe ngarkim në kanale tjera.
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Si s’të desha pak më shumë - Poezi nga Fatos Arapi

Si s’të desha pak më shumë - Poezi nga Fatos Arapi

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Poezi për 28 nëntorin - Ali Asllani - Ismail Qemali

Poezi për 28 nëntorin - Ali Asllani - Ismail Qemali

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Poezi për 28 nëntorin shkruar nga Bledi Lorenci

Poezi për 28 nëntorin shkruar nga Bledi Lorenci

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjersha dhe Poezi të ndryshme

Vjersha dhe Poezi të ndryshme | Vjersha dhe Poezi | Scoop.it
Mjafton të klikoni mbi titullin e vjershës për ta lexuar vjershën. Vazhdimisht do të shtohen vjersha kshtuqë na vizitoni. www.rapitful.blogspot.com Nëse doni mund të dërgoni(në këtë email adrapitful@hotmail.com) vjershat apo ...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për lule

Lulja ime - vjershë, vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,lulet,lulen,lulja vjershe,vjersha per lulen,lulja vjershe,lulet

Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.