#OpenAccess #Macedonia #SEEU
1.5K views | +1 today
Follow
#OpenAccess #Macedonia #SEEU
Open Access topics focusing on Republic of Macedonia and SEEU (South Eastern Europe)
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Зошто не се одбележува неделата на Отворен пристап

Зошто не се одбележува неделата на Отворен пристап | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
Dimitar Poposkis insight:

Отворено е-писмо испратено по повод на Светската недела на отворен пристап 2013 до сите уредници на е-списанија индексирани во DOAJ (Directory of Open Access Journals) и претставниците на eIFL во Република Македонија

 

 

Почитувани,

 

 

Пред сѐ би сакал да Ви се заблагодарам за издвоеното време при читањето на овој маил кој накратко ќе се обиде да ја сумира ситуацијата со отворен пристап во Македонија и причините за кои годинава немав намера да бидам иницијатор на манифестија за која немав никакво лично исполнување (не зборувам за финансиска ниту академска придобивка тука) како човек кој верува во отворена наука и отворени податоци. 

 

Она што ми причини големо задоволство, ме исполни и ми побуди креативна енергија со што ја одбележав неделата на отворен пристап се наоѓа на http://www.openaccessweek.org/photo/albums/oaweek-2013-posters

 

Имајќи во предвид дека последните 3 години неделата на отворен пристап беше одбележувана со доброволни предавања и со огромен труд и време вложен од моја (и се разбира голем дел од Ваша) страна би сакал на сите да Ви изразам голема благодарност за Вашата поддршка при напорите за организирање и подготвување за презентациите во кои сите заедно го промовиравме отворениот пристап и отворената наука.

 

Сепак, накратко би сакал да го изразам и своето незадоволство од ситуацијата во Република Македонија каде академската информациска инфраструктура која е во изградба се користи за стекнување на Импакт фактор кој е во спротивност со заложбите за отворената скиентометрија и отворениот пристап.

 

Ако го земеме во предвид Законот за Високо образование кој во членот 146 гласи:

 

"На наставник на јавните високообразовни установи кој ќе објави научен или стручен труд во најпрестижни меѓународни списанија со импакт фактор, му се зголемува платата во наредните три години за 20% од платата што ја примал."   во тој случај повеќе од очигледна е мотивацијата за стекнување на истиот во списанијата со отворен пристап. 

 

Лично, мислам дека промовирањето на ИФ во списанија со отворен пристап е обратно пропорционално со начинот на кој прогресира цитираноста која исклучиво зависи од КВАЛИТЕТОТ на статиите. За таа цел, би Ви го посочил освртот на научен настан на кој зборувавме пред година дена и кој за жал e објавен во JSER (списание кое сега-засега e индексирано во DOAJ) за работите за кои веќе напоменав предходно http://jser.fzf.ukim.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&catid=74%3A2012-2-3&id=1064%3Afirst-tribune-regarding-the-meaning-of-the-impact-factor-for-the-macedonian-&Itemid=54  

 

Ве молам да ми дозволите да си земам за слобода да цитирам дел од текстот и на крајот на дадам краток коментар...

 

"Потоа свое излагање имаше Димитар Попоски на тема „Импакт факторот наспроти слободен пристап“. Тој зборуваше за значењето на импакт факторот како и за финансиските трошоци за стекнување на соодветно знаење. Главниот акцент беше ставен на тоа што значи постоење на отворен пристап односно постоење на бесплатен пристап на интернет, читање, симнување и користење на објавените научни публикации во значајни списанија сè со цел проширување на своето знаење како професионалци во својот домен на истражувања. Тој го потенцира и импакт факторот во високото образование во Македонија што и како треба да се прави напишано во постоечкиот закон за образование како и тоа што треба да се преземе за овозможување на овој слободен пристап за потребата на науката. " 

 

?!??!??!??!??!??!??!?

 

За горенаведената работа имав можност да дискутирам и во еден личен разговор со Lars Bjørnshauge на LIBER2013 конференцијата во Минхен (Раководител на Directory of Open Access Journals  http://www.doaj.org) кој потенцираше дека доста добро сум работел на полето на отворен пристап и на промоцијата на списанијата од Македонија. Во основа, мене тоа не ми значи воопшто ништо ако се има во предвид дека ситуацијата и не е таква каква што изгледа. Имено, едно од прашањата на кои можев да ги дискутирам со него беше мојата недоверба во одредени списанија кои го одбираат моделот со отворен пристап само како би се стекнале со Импакт фактор или пак како би заработиле и со тоа би ја одржале политиката на објавување (при тоа занемарувајќи го квалитетот на рецензентскиот процес). 

 

Последниот пример кој се случи точно неколку недели пред неделата за отворен пристап точно и го покажа она што предходно го дискутирав. Доколку не знаете за што станува збор (во што се сомневам) не пропуштајте да ја погледнете мапата на списанија со отворен пристап и APC (Article Processing Charge) кои ја прифатија лажната статија испратена до над 304 APC списанија со отворен пристап http://scicomm.scimagdev.org/

 

Мое лично мислење е дека оваа иницијатива е финансирана од големите издавачи за да се зададе голем удар на списанија со oтвoрен пристап кои за бизнис модел го имаат одбрано APC . За жал, Macedonian Journal of Medical Sciences e отстранет од DOAJ заради горенаведениот случај. Не сум подготвен тука да дадам свој коментар без да разговарам со другата страна но сметам дека е сосема правилна одлуката за такво нешто ако се има во предвид притисокот пред кој беше ставен DOAJ. 

 

Искрено се надевам дека ниедно списание од Македонија нема да биде ставено на листата на PREDATORY OPEN ACCESS publishers (http://scholarlyoa.com/publishers/) и дека DOAJ ќе ги зголеми критериумите за ставање на списанија со отворен пристап за што веќе се зборуваше на LIBER конференцијата во Јули оваа година. Повеќе информации околу новите критериуми за DOAJ имате на http://www.doaj.org/doaj?func=news&nId=317&uiLanguage=en 

 

Доколку сакате да ги следите случувањата за отворениот пристап во регионот со посебен осврт на Македонија посетете ја http://www.scoop.it/t/open-access-mkd

 

Со надевам дека академските издавачи во Република Македонија ќе имааат можност сериозно да се занимаваат со информациската инфраструктура/архитектура/стандарди/етички принципи на една (нималку) комплексна работа како што е публикувањето со отворениот пристап. Доколку тоа се случи, тие ќе мора да валоризираат совети од информациски професионалци кои работат во областа за да не се случат непријатни работи кои го омаловажуваат постењето на едно списание без разлика на тоа дали има импакт фактор или пак публикуваат со отворен пристап.

 

Доколку пак сте заинтересирани да публикувате со отворен пристап , Ви стојам на располагање за сѐ што мислите дека можам да Ви помогнам.

 

До тогаш, Ви посакувам на сите пријатен викенд и крај на неделата со отворен пристап :)

 

@poposkidimitar a.k.a.

@OpenAccessMKD

 

 

P.S. CC BY NC NA 3.0 = авторски права за мејлот :)

 

Dimitar Poposki's comment, October 25, 2013 8:23 AM
“Never apologize for being correct<br>Many people, especially ignorant people,<br>want to punish you for speaking the truth. <br>For being correct. <br>For being you.<br>Never apologize for being correct,<br>Or for being year ahead of your time.<br><br>If you're right and you know it, <br>speak your mind. <br><br>Even if you are a minority of one, <br>the truth is still the truth.”<br>Mahatma Gandhi (1869-1948)
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open Access developments in Eastern Europe

Open Access developments in Eastern Europe | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
open access infrastructure, research information, open data, scientific publication, scientific information system, European Commission, EC, FP7, ERC, Horizon 2020, H2020, linked data
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

OAWeek2014_Open Door_CC-BY_Dimitar Poposki_ @OpenAccessMKD

OAWeek2014_Open Door_CC-BY_Dimitar Poposki_ @OpenAccessMKD | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
CC-BY poster for Open Access Week 2014.
Feel free to use it for your #OAWeek2014 event.
Go to View Full Size to download the 1:1 of the poster. If you need the…
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

The great quote from Gandhi as a reply to the open letter concerning #OpenAccess community in Republic of Macedonia

The great quote from Gandhi as a reply to the open letter  concerning #OpenAccess community in Republic of Macedonia | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

OpenAIRE/LIBER Workshop May 28, Ghent Belgium

OpenAIRE/LIBER Workshop May 28, Ghent Belgium | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
OpenAIRE - Open Access Infrastructure Research for Europe
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open Source Software for digital libraries and Open Access to Scientific Information + short insight about OA in Macedonia

Употребата на софтвер со отворен код за дигитални библиотеки и отворениот пристап до научни информации
Dimitar Poposkis insight:

 

Presentation done for "Public Libraries promote innovation" held in Radovish, Republic of Macedonia. It was a great experience to meet up with librarians from the country and to present FOSSoftware and some of the examples of working OA repositories. As usual, there was a question posed to Irina Shumadieva from Metamorphosis NGO why does DSpace localised version link and the DSpace repository at the Economic Institute in Skopje gives 404 error to which she didnt give any logical explanation.

 

The discussion that eIFL supports Open Access in Republic of Macedonia (published in the blog of the (predatory) Open Access Publisher InTech follows:

 

"As to Macedonia, The Metamorphosis Foundation launched “Digital repositories” website http://www.metamorphosis.org.mk/digitalniskladista/ as an adaptation of the “Digital Repositories” toolkit published by JISC infoNet. It is available in Macedonian and Albanian languages. The Metamorphosis Foundation also released a Virtual DSpace Machine in Albanian and Macedonian that allows to install DSpace software to run an Open Access institutional repository in less than an hour: http://metamorphosis.mk/index.php?option=com_content&id=1646.";

 

I surrely hope that eIFL Open Access representative can talk to the Metamorphosys representative to fix the links so we can have access to the localised version on Macedonian and Albanian language. Currently, there is http://www.megaupload.com/?d=DMD02GEF FBI warning which seems ridiculous.

Also, the http://metamorphosis.mk/digitalniskladista/skladishta/ link for the DSpace repository is NOT working too.

 

I was refering this two 404 errors at the e-Society 2012 conference which was 3 month ago so I dont see any good explanation why those 2 link CAN'T be updated. Obviosly, I have to talk to the international community and to ask from eIFL representitives to solve this issues.

 

The promotion of Open Access in Macedonia needs more professional approach from the Metamorphosis NGO and Macedonian Electronic Libraries representative in order to have some good results in the promotion of open science and open data. As an active OA advocate I will always do my best to foster the promotion of openess to scientific research data, but I need moral support from the international OA community and eIFL, who seems to me, have some influence in the region via PLIP and OA programs.

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Mediterranean Open Access Network | Medoanet

Mediterranean Open Access Network | Medoanet | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

MedOANet addresses the necessity for coordinated strategies and policies in Open Access to scientific information in Europe. The project will enhance existing policies, strategies and structures for Open Access and will contribute towards the implementation of new ones in six Mediterranean countries: Greece, Turkey, Italy, France, Spain, Portugal. It will also promote national and regional coordination of policies, strategies and structures in these six countries and beyond.

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Croatian Open Access Declaration

Croatian Open Access Declaration | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

  The Croatian Open Access Declaration will be presented tomorrow to the public at Open Access Workshop (http://www.fer.unizg.hr/oa2012/). 

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open Access Romanian portal is Open Access

Open Access Romanian portal is Open Access | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
Starting with the Open Access Week 2012, the Romanian information specialists, researchers, funding agencies and interested parties are the beneficiaries of a new portal dedicated to Open Access advocacy: www.acces-deschis.ro (beta version).

This is the online place where those interested will find relevant information concerning new models OA is proposing to the scholarly communication Romanian community and to the world at large.

We invite you all to support and be part of our efforts by signaling interesting resources or seeking our participation in projects dedicated to Open Access.

The next step is to begin a collective effort in establishing an infrastructure capable in sustaining a long-term preservation of the Romanian research output, and here the experience of our collegues from all over the world is most than welcome. This important step is one of the pillars of the proposed actions enshrined in the Open Access Understanding. This document is waiting your signature as it aims to gain as much support as possible from all those who believe in the value of OPEN.

Thank you for all the useful answers given when Kosson members when asked for and please, remember that all of you are a little part of today's achievements here in Romania.

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open Access Week 2012 event #2 in Republic of Macedonia

Open Access Week 2012 event #2 in Republic of Macedonia

 

3:30 Official opening: prof. Nikola Jankulovski, PhD, Dean of the Faculty of Medicine, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje

 

8:54 Open Access in Science: prof. Olivera Stojcheva-Taneva, PhD, Vice dean for Science at the Faculty of Medicine, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje

 

26:19 The road toward impact factor for Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering: prof. Zoran Zdravkovski, PhD, editor-in-chief of MJCCE, Faculty of Natural Sciences and Mathematics, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje

 

54:00 Measuring scientific impact for Open Access Journals: prof. Mirko Spiroski, PhD, editor-in-chief of Macedonian Journal of Medical Sciences, Institute of Immunobiology and Human Genetics, Faculty of Medicine, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje

 

1:17:33 Where to publish articles in bio-medicine journals in Republic of Macedonia: Lence Danevska, MSc, Central Medical Library, Faculty of Medicine, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje

 

1:37:52 Open Access and Academic Publishing: Dimitar Poposki, PhD candidate at the Department of Information and Communication Sciences, University of Zagreb

 

Printable version of the posters for OAW2012 event #2 in Republic of Macedonia.

Design by Dimitar Poposki


@


http://www.openaccessweek.org/events/open-access-week-2012-event-in-republic-of-macedonia

 

Presentations can be found @ http://www.slideshare.net/OpenAccessMKD

 

 

 

No comment yet.
Rescooped by Dimitar Poposki from OpenAccess
Scoop.it!

Open Access Week 2012 event in Republic of Macedonia

Open Access Week 2012 event in Republic of Macedonia | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

Open Access Week will be celebrated for the 3-rd time at the Faculty of Philology "Blaze Koneski"/Faculty of Philosophy. As always, the lecture will be open and public (since 2012) and live on the Ustream open access channel @ http://www.ustream.tv/channel/open-access

 

In 2010 I have spoke about "Open Access E-journals in Macedonia and the concept of OA, CC and Open Educational Resources" http://bit.ly/SC4W6E

 

In 2011 about "Open Access Publishing and Creative Commons" http://bit.ly/qCFbEr

 

In 2012 about "Impact Factor Vs Open Access".  http://bit.ly/VfnkJn The livestream from the lecture is available at above mentioned Ustream channel.

 

At the Open Access Week 2012 event I will be presenting Mendeley platform and also talk about "Open Access articles in Mendeley". I do hope to summarize the last 3 years of Open Access situation in Republic of Macedonia and give a general overview of future directions.

 

OAWeek events in Republic of Macedonia can be accessed at http://www.openaccessweek.org/events/event/search?q=macedonia


Via wlonline
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open public Lecture about Journal Impact Factor Vs Open Access

Open public Lecture about Journal Impact Factor Vs Open Access | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

 

Faculty of Philosophy from the University "Saint Cyril and Methodius" with cooperation of Faculty of Philology "Blaze Koneski" in Skopje organizes open public lecture followed by open discussion about the Journal Impact Factor, Open Access Journals and Impact Factor Vs Open Access publishing. 

 

Prof. Dr. Vladimir Trajkovski will talk about Journal Impact Factor and the Scientific Journals in Republic of Macedonia with focus of The Journal of Special Education and

Rehabilitation (JSER)

 

Prof. Dr. Mirko Spiroski (Macedonian Journal of Medical Sciences) will talk about the Metrics of Scientific Publishing.

 

Dimitar Poposki (PhD candidate) will focus on the Impact Factor Vs Open Access and present a global OA trend overview of the scientific publishing. The main focus will be on the Law for higher education in Republic of Macedonia that mentions Journal Impact Factor as one of the key features in scientific publishing.

 

The lecture will be held on Macedonian language. We are doing our best to equip the Conference Hall with a wireless router in order to make a first livestream ever on the Faculty of Philosophy/Faculty of Philology "Blaze Koneski".

 

Ustream channel for the OpenAccessMkD event can be found at  http://www.ustream.tv/recorded/23557457

 

Please feel free to spread the news about the event and promote Open Access in your local scientific community.

 

 

 

 

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Webinar recording: EIFL webinar on embedding repositories

Dimitar Poposkis insight:

Very interesting webinar organized by eIFL concerning #OpenAccess advocacy and policies, scientific repositories and eCRIS database of researchers.

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

OAWeek2014_In loving memory of Aaron Swartz

OAWeek2014_In loving memory of Aaron Swartz | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
CC-BY poster for Open Access Week 2014. The photo CC-BY from https://secure.flickr.com/photos/quinn/with/8390494914.
Feel free to use it for your #OAWeek2014 e…
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

OAWeek2014_Coccinellidae_CC-BY_Poster_Dimitar Poposki_OpenAccessMKD

OAWeek2014_Coccinellidae_CC-BY_Poster_Dimitar Poposki_OpenAccessMKD | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
CC-BY poster for Open Access Week 2014.
Feel free to use it for your #OAWeek2014 event.
Go to View Full Size to download the 1:1 of the poster. If you need the…
No comment yet.
Rescooped by Dimitar Poposki from Open is mightier
Scoop.it!

How to self-Archive your Research (Green Open Access road)

How to self-Archive your Research (Green Open Access road) | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

Via Rachel Playforth
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open and Shut?: Open Access in Serbia: Interview with Biljana Kosanović

Open and Shut?: Open Access in Serbia: Interview with Biljana Kosanović | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

University "Goce Delchev" Publishing System runs on Open Journal Systems platform

Dimitar Poposkis insight:

University "Goce Delchev" from Stip, Republic of Macedonia installed Open Journal Systems platform as an e-publication platform for

 E-journals and yearbooks

 

» Geologica Macedonica

» Воспитание

» Balkan Social Science Review

» Journal of Plant and Environmental Protection

» Annual Miscellaneous Collection

» Natural Resources and Technology

» Годишен зборник - Институт за историја и археологија

» Yearbook - Faculty of Agriculture

» Yearbook - Faculty of Music Art

» Yearbook - Faculty of Philology

» Yearbook - Faculty od Law

» Yearbook - Faculty of Economics

» Yearbook - Faculty of Computer Science

» Yearbook - Faculty of Tourism and Business Logistics

  

Under the following Open Access Policy: This journal provides immediate open access to its content on the principle that making research freely available to the public supports a greater global exchange of knowledge.

 

I really dont believe that they will implement Creative Commons licences (I wish I am wrong on this issue) since the level of awareness #OpenAccess publishing in Republic of Macedonia is really low. 

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Central & Eastern Europe | Ranking Web of Repositories

Central & Eastern Europe | Ranking Web of Repositories | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it
Dimitar Poposkis insight:

.

37748Goce Delcev University Academic Repository
No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

CREATING THE NATIONAL ENVIRONMENT OF OPEN ACCESS TO PUBLICLY-FUNDED RESEARCH DATA IN SLOVENIA.pdf

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

doiSerbia

Digital Object Identifier (DOI) Repository that contains articles from the leading Serbian scientific journals. All articles are published under Open Access.

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

OAWeek 2012 event #1 in Republic of Macedonia_Opening

OAWeek 2012 event #1 in Republic of Macedonia_Opening by Dimitar Poposki

 

Printable version of the posters for OAW2012 event #2 in Republic of Macedonia.

Design by Dimitar Poposki @

 

http://www.openaccessweek.org/events/open-access-week-2012-event-in-republic-of-macedonia

 

Presentations can be found @ http://www.slideshare.net/OpenAccessMKD

 

 

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

Open Access Week 2012 event #2 in Republic of Macedonia - Open Access Week

Open Access Week 2012 event #2 in Republic of Macedonia - Open Access Week | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

Open Access Week 2012 event #2 in Republic of Macedonia

 

The second OAW2012 event is an really important considering the participation of Prof. Zdravkovski and Prof. Spiroski, the two being editor-in-chief’s of pioneer OPEN ACCESS Journals who have set the standard for high quality peer-review OA publishing and implemented Open Journal Systems platform into the beta version.

 

13:00 Official opening

prof. Nikola Jankulovski, PhD,

Dean of the Faculty of Medicine

Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, Republic of Macedonia

 

13:15 Open Access in Science

prof. Olivera Stojcheva-Taneva, PhD,

Vice dean for Science at the Faculty of Medicine

Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, Republic of Macedonia

 

13.30 The road toward impact factor for Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering

prof. Zoran Zdravkovski, PhD,

editor-in-chief of MJCCE

Faculty of Natural Sciences and Mathematics

Ss. Cyril and Methodius University in Skopje,

Republic of Macedonia

 

13.45 Measuring scientific impact for Open Access Journals

prof. Mirko Spiroski, PhD

editor-in-chief of Macedonian Journal of Medical Sciences

Institute of Immunobiology and Human Genetics

Faculty of Medicine

Ss. Cyril and Methodius University in Skopje,

Republic of Macedonia

 

14.00 Where to publish articles in bio-medicine journals in Republic of Macedonia

Lence Danevska, MSc,

Central Medical Library

Faculty of Medicine

Ss. Cyril and Methodius University in Skopje,

Republic of Macedonia

 

14.15 Open Access and Academic Publishing

Dimitar Poposki, PhD candidate at the

Department of Information and Communication Sciences

University of Zagreb

 


 

No comment yet.
Scooped by Dimitar Poposki
Scoop.it!

OA Week 2012 in the Republic of Macedonia | EIFL

OA Week 2012 in the Republic of Macedonia | EIFL | #OpenAccess #Macedonia #SEEU | Scoop.it

Open Access Week will be celebrated for the 3-rd time at the Faculty of Philology "Blaze Koneski"/Faculty of Philosophy. As always, the lecture will be open and public and live on the Ustream open access channel @ http://www.ustream.tv/channel/open-access

The speakers are:

Dimitar Poposki, PhD candidate (Mendeley Advisor): "Open Access articles in Mendeley"

Vladimir Trajkovski, PhD: "Open Journal Systems at Faculty of Philosophy"

Sead Dzigal/Irina Sumadieva: Open Access/Open Educational Resources initiatives in the Republic of Macedonia

 

Download the OAW2012 poster for the Republic of Macedonia @ http://bit.ly/Uz62b2

 

(Open Access Week 2012 event in Republic of Macedonia)

 

Location

Faculty of Philology "Blaze Koneski", Interpretation Hall

Bul. Krste Misirkov BB

Skopje

Macedonia

No comment yet.