Shqip
9.7K views | +2 today
Follow
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ora News: “Shkodër, burri ekzekuton gruan, kishte vrarë edhe bashkëshorten e parë” plus 9 more

Ora News: “Shkodër, burri ekzekuton gruan, kishte vrarë edhe bashkëshorten e parë” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Silent Retreat (2016)” plus 3 more Filma24HD.com

“Silent Retreat (2016)” plus 3 more Filma24HD.com | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Tirana Observer: “Kadare, letër ndjese për Vlahutin” plus 9 more

Tirana Observer: “Kadare, letër ndjese për Vlahutin” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Mbeturinat e mbetura” plus 9 more Ferizaj Press

“Mbeturinat e mbetura” plus 9 more Ferizaj Press | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Albeu: “Habit ?The Rock?: Synoj të bëhem President i SHBA-ve” plus 19 more

Albeu: “Habit ?The Rock?: Synoj të bëhem President i SHBA-ve” plus 19 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Koha.net: “PDK, LDK e VV premtojnë zhvillim ekonomik” plus 29 more

Koha.net: “PDK, LDK e VV premtojnë zhvillim ekonomik” plus 29 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Zëri: “Pse po i falënderon pejanët Ramush Haradinaj?” plus 29 more

Zëri: “Pse po i falënderon pejanët Ramush Haradinaj?” plus 29 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Presidenti Thaçi me partitë politike, vendoset për datën e zgjedhjeve” plus 9 more GazetaBlic

“Presidenti Thaçi me partitë politike, vendoset për datën e zgjedhjeve” plus 9 more GazetaBlic | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Lajmi.net: “Kur tërbohet natyre, foto të frikshme (Foto)” plus 8 more

Lajmi.net: “Kur tërbohet natyre, foto të frikshme (Foto)” plus 8 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Qysh me e largu erën nga frigoriferi?” plus 4 more Qysh me

“Qysh me e largu erën nga frigoriferi?” plus 4 more Qysh me | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Kardashianet bëjnë edhe mikeshën të famshme” plus 9 more 24 ore lajme

“Kardashianet bëjnë edhe mikeshën të famshme” plus 9 more 24 ore lajme | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Tirana Observer: “Letra e Hahn, Bregu fajëson Bashën: Demokratët nuk e meritojnë turpi” plus 9 more

Tirana Observer: “Letra e Hahn, Bregu fajëson Bashën: Demokratët nuk e meritojnë turpi” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Forcat afgane rimarrin nën kontroll një qark” plus 19 more Radio Evropa e Lirë

“Forcat afgane rimarrin nën kontroll një qark” plus 19 more Radio Evropa e Lirë | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Lajmi.net: “Tifozët e Milanit: Francesco Totti unik! (FOTO)” plus 8 more

Lajmi.net: “Tifozët e Milanit: Francesco Totti unik! (FOTO)” plus 8 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Kuizi Farmakologjia - pjesa e parë - Linku ne description

Linku: http://www.kongregate.com/games/del7244009/farmakologjia-pjesa-e-par Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

INSAJDERI: “Ambasada amerikane: Kuvendi e tha fjalën e vet” plus 19 more

INSAJDERI: “Ambasada amerikane: Kuvendi e tha fjalën e vet” plus 19 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Mustafa: Kemi penguar degradimin e shtetit” plus 19 more Radio Evropa e Lirë

“Mustafa: Kemi penguar degradimin e shtetit” plus 19 more Radio Evropa e Lirë | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

RTSH: “Fitojnë Kukësi, Tirana dhe Skënderbeu” plus 9 more

RTSH: “Fitojnë Kukësi, Tirana dhe Skënderbeu” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ora News: “Samiti i G7 në Bari, monitorim me telekamera dhe drona” plus 9 more

Ora News: “Samiti i G7 në Bari, monitorim me telekamera dhe drona” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Mesazhi.com: “A deshiron nje foto te castit? Une jam fotograf i pastrehe (Foto)” plus 9 more

Mesazhi.com: “A deshiron nje foto te castit? Une jam fotograf i pastrehe (Foto)” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ora News: “Samiti i G7 në Bari, monitorim me telekamera dhe drona” plus 9 more

Ora News: “Samiti i G7 në Bari, monitorim me telekamera dhe drona” plus 9 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Wolves at the Door (2016) Filma24HD.com

Wolves at the Door (2016) Filma24HD.com | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Meta: Kriza politike po dëmton ekonominë, turistët po anulojnë rezervimet” plus 9 more Lajmi i Fundit

“Meta: Kriza politike po dëmton ekonominë, turistët po anulojnë rezervimet” plus 9 more Lajmi i Fundit | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

INSAJDERI: “AAK lëshon pe, nuk e do kryeministrinë me patjetër” plus 19 more

INSAJDERI: “AAK lëshon pe, nuk e do kryeministrinë me patjetër” plus 19 more | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

“Shfaqet filmi dokumentar për dëshmorin Qamil Osmani” plus 9 more Ferizaj Press

“Shfaqet filmi dokumentar për dëshmorin Qamil Osmani” plus 9 more Ferizaj Press | Shqip | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.