Ese dhe Hartime Shqip
154.5K views | +0 today
Follow
Ese dhe Hartime Shqip
''Ese: Njerëzit vdesin nga streset'',"Ese - Libri shoku im më i mirë'',''Ese për prindërit'',''Ese për dashurinë'' ,''Ese për 28 nëntorin - Ese tjetër'',''Ese për 17 shkurtin'',''Ese për 9 Prillin'',''Ai dhe ata'' ,''American Revolution'' ,''Ata rishkuan në mërgim, por mbresat u rrënjëzuan në dheun tonë'',''Aty ku skamja dhe mëshira jetojnë bashkë'' ,''Bukuritë natyrore'',''Dashuria ndaj nënës'',''Ese për Demokracinë'',''Dëshirat e mia'',''Do të kthehen të gjithë, a e di ?'',''Drugs problem solution'',''Durrësi, porta e Europës'',''Edhe shkolla duhet të shkollohet!'',''E tashmja'',''E vërteta e hidhur'',''E vërteta e kësaj jete'',''Electricity'',''Ëndrra ime'',''Ese dhe portrete'',''Ese për 17 shkurtin'' ,''Ese për Pavarësinë e Kosovës'' ese tjetër,''Ese për 28 nëntorin'',''Ese për 7 marsin'',''Ese për 8 marsin'',''Ese për abortin'',''Ese për Arsimin'',''Ese për atdheun'',''Ese për atdheun''  një tjetë ese,''Ese për Dimrin'',''Ese përkorrupsionin'',''Ese për librin'' - nje tjeter ese,''Ese për librin'' nje tjeter ese,''Ese për librin'' tjeter ese,''Ese për librin''  edhe nje tjeter ese,''Ese për Nënën'',''Ese për Pranverën'' - ese tjeter,''Ese për Pranverën'' ese tjeter,''Ese për Pranverën'' Tjeter ese,''Ese për Pranverën''  nje tjeter ese,''Ese për Shkollën'', ''Ese për shokun'',''Ese për Verën'',''Ese për Vjeshtën'' ,''Ese: Etja për pushtet të çon drejt vdekjes!'',''Familja'' ,''Fjalët e qiririt'',''Gabimisht mos më harro mua'',''Grua dhe krua'',''Gjurmë'' ,''Hipokritja'',''Ishte dimër'',''Jemi në epokën e fëmijëve'',''Kanionet e Benjës'',''Koha'' ,''Koha rrjedh'',''Koprraci'',''Ku shkoi të ftohtit '',''Kujtimi për nënën'' ,''Medito'',''Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia'',''Më të keqin ka raste kur e mëton si më të mirin!'',''Mosha e mjerimit'',''My Mentor'' ,''N'det'',''Ndjej mall për ty'' ,''Në betejë'',''Në fillim ishte Fjala…!'',''Në kërkim të vërtetës'',''Në një çast'',''Në sytë e gjyshes'',''Në zemra jetonte fjala liri'',''Nëna engjëll mbrojtës'',''Nëna ime'',''Nëna qenia më e dashur në botë'',''Nën qiellin e Mesdheut'',''Një ditë fshatarqe'',''Një lektyrë e lexuar'',''Një popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri '',''Një rreth'',''Një tregti që do të zhdukë edhe vetë fjalën tregti!'',''Oliver Twist'',''Pasqyrën mos e urreni, ajo nuk ju gënjenë asnjëherë'' ,''Peshorja e jetës'',''Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim? '',''Poema e mjerimit'' ,''Po nuk pate Islam, nuk do kesh as shëndet !?'' ,''Rruga imagjinare'' ,''Rrugicat e Tiranës'',''Sikur të mos i kisha festat e mia...'',''Schooling and Education'',''Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet'',''Sa lehtë e sa vështirë'',''Sa më shumë që mësoj'',''Sinqeriteti'',''Suburbanization'',''Të dua kripa ime, përmes teje ka shije jeta ime, - sa fjali logjike kjo, apo jo?'',''Të drejtat e fëmijëve'',''Të jemi tolerantë'',''Të jetuarit në mënyrën e duhur'',''Të pasur, por të varfër dhe të pushtetshëm, por të palumtur'',''The Beginning of Drama'',''The Definition of Price'',''The Language of Music'',''Thyerja e shigjetës'',''U kthyen dallëndyshet',''Unë jam arkitekt i jetës sime'',''Varri i shitur'' ,''Vjeshtë në Vjenë'',''Vlera e frikës ndaj Zotit Lavdiplotë''
Curated by Rap Itful
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Plaku dhe deti

Plaku dhe deti | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Analiza e romanit Plaku dhe deti nga Ernest Heminguej, Permbajtja, kuptimi, subjekti, tema, ideja, motivi, personzhet, referat i vepres Plaku dhe Deti
Rap Itful's insight:

 Analiza e romanit Plaku dhe deti nga Ernest Heminguej, Permbajtja, kuptimi, subjekti, tema, ideja, motivi, personzhet, referat i vepres Plaku dhe Deti

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Si i kalova pushimet dimërore

Si i kalova pushimet dimërore, pushimet dimerore ese,ese shqip, pushimet dimerore si i kalova, kalimi i pushimit dimeror si i kalova pushimet dimerore
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese: Sa më shumë që mësoj,aq më mirë e ndjej veten - shkruar nga Vigjilente N.Gashi ~ Rapitful Shqip

Ese: Sa më shumë që mësoj,aq më mirë e ndjej veten - shkruar nga Vigjilente N.Gashi
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese për dashuri: Gabimisht mos më harro mua

Ese për dashuri: Gabimisht mos më harro mua
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Essay:Schooling and Education

Essay:Schooling and Education | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Essay:Schooling and Education schooling vs education essay essay on importance of school education
Rap Itful's insight:

Essay:Schooling and Education

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Kujtimi për nënën

Kujtimi për nënën | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Kujtimi për nënën - shkruar nga Lirona Bela - Kaçanik
ese per nenen,hartime per nënën,hartime te bukura per nenen,nena hartim,hartime per mamin,tregime per mamin,nenen,ese per nenen
Rap Itful's insight:

Kujtimi për nënën - shkruar nga Lirona Bela - Kaçanik

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Koha - ese nga Delvina Kyçyku

Koha - ese nga Delvina Kyçyku | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Nje ese e bukur per kohen shkruar bukur nga Delvina Kyçyku nga Kaçaniku.ese per kohen,koha ese shqip,ese te bukura per kohen,hartim per kohen e kaluar,koha e kaluar ese,ese dhe hartime shqip per kohen,koha hartim,koha ese,koha shkrime,shkrime te bukura...
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese për Verën

Ese për Verën | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Kjo është një ese e bukur për Verën shkruar poashtu bukur nga Blertina Bislimi.Në këtë ese tregohet fillimi i verës,ngjarjet që e përcjellin verën,gjallërimi i natyrës,aktivitetet që e shoqërojnë stinën e verës etj.Ese për veren,hartim per veren,Vera...
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese për korrupsionin

Ese për korrupsionin hartim per korrupsionin,ese per korrupsionin,korrupsioni ese,ese per korrupsion,korrupsioni ese shqip,hartime per korrupsioni,korrupsioni ne Kosove ese,Korrupsioni ne Shqiperi Ese,ese dhe hartime...
Rap Itful's insight:

Ese për korrupsionin

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese për Arsimin

Ese për Arsimin | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it

 

ese per arsimin,ese arsimi,hartim per arsimin,arsimi i nje vendi ese,shkrime per arsimin e nje vendi,arsimimi ese,ese per arsimimin,hartim per arsimimin,arsimimi ese shqip

 

Rap Itful's insight:

ese per arsimin,ese arsimi,hartim per arsimin,arsimi i nje vendi ese,shkrime per arsimin e nje vendi,arsimimi ese,ese per arsimimin,hartim per arsimimin,arsimimi ese shqip

more...
Arta Osmani's curator insight, November 17, 2015 2:16 PM

ese per arsimin,ese arsimi,hartim per arsimin,arsimi i nje vendi ese,shkrime per arsimin e nje vendi,arsimimi ese,ese per arsimimin,hartim per arsimimin,arsimimi ese shqip

Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese - Një udhëtim i këndshëm ~ Rapitful Shqip

Ese - Një udhëtim i këndshëm, ese te ndryshme shqip,ese ne gjuhen shqipe,ese te ndryshme shqip,hartim udhetimet,

more...
Gzim Kryeziu's curator insight, May 22, 2017 7:12 AM
Share your insight
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese: Familja - shkruar nga Vigjilente N.Gashi

Ese: Familja - shkruar nga Vigjilente N.Gashi

 

Ese per familjen, Ese familja

 

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese: Unë jam arkitekt i jetës sime,prandaj duhet të ndërtoj një urë apo një mur ~ Rapitful Shqip

Ese: Unë jam arkitekt i jetës sime,prandaj duhet të ndërtoj një urë apo një mur
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Essay:The Definition of "Price"

Essay:The Definition of "Price" | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Essay:The Definition of "Price"
Rap Itful's insight:

Essay:The Definition of "Price"

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim?

Ese me titull Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim? ese dhe hartime,ese per votimin,ese per votimet,ese te ndryshme per votimet,ese per votat,votimi ese shqip
Rap Itful's insight:

Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim?

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese : Jemi në epokën e fëmijëve

Ese : Jemi në epokën e fëmijëve | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Ese : Jemi në epokën e fëmijëve
ese per femijet,hartime per femijet,hartime per femijet,hartim per femijet,ese femijet,ese femije,hartim femija,epoka e femijeve,epoke e femijeve
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese - Librat na hapin rrugen e dijes

ese per librin,hartim per librin,libri hartime shqip,ese per librat,shkrime per librat,libri ese e bukur,hartim per librin,libri hartime shqip,hartime per librat,ese libri
Rap Itful's insight:

Ese - Librat na hapin rrugen e dijes

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese për dimrin

Ese për dimrin | Ese dhe Hartime Shqip | Scoop.it
Ditë dimri në fshatin tim,ese per dimrin,dimri ese,ese per stinen e dimrit,hartime per dimrin,dimri ne vendin tim ese,ese per dimrin,dimri ese,dimer ese dhe hartime,tregime per dimrin,ese dimri shqip,dimri ese shqip...
more...
Ebruu Loqka's curator insight, November 26, 2017 5:33 PM
Viti i Ri Erdhi dimri ne qytet babadimri po troket plot dhurata ne na sjelle vitin plak per ta percjelle jehon kenga e Vitit te Ri ne cdo rruge dhe cdo shtepi gotat ne kur i cakerrojme njeri tjetrit ia urojme....
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ese për abortin

Ese për abortin ese per abortin,hartim per abortin,hartime per abortin,aborti ese,hartim aborti,abort ese, hartime per abortin,shkrim eseistik per abortin,shkrime per abortin,aborti shkrim,shkrime per abortin,aborti ese dhe hartim...
Rap Itful's insight:

Ese për abortin

more...
No comment yet.