Analiza dhe Referate
86.9K views | +76 today
Follow
Analiza dhe Referate
Analiza, Referate, Kritika, Komente, Permbajtja, Permbledhje, Referat, Analize ,Ese, hartime, teste,programe,libra shqip fjalor, autoshkolla, letersi,gjuhe shqipe,letersi boterore,kuriozitete,fjale te urta,analiza letrare,vjersha per femije,poezi,biografi, takvimi, shendetesi, mjekesi,pytje - pergjigje, tregime, gramatike,autoshkolla teste,,thenie filozofike,falja e namazit,
Curated by Rapitful
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Lutjet e mbrëmjes - Komenti dhe Analiza - Anton Pashku

Burimi: http://rapitful.blogspot.com/2014/03/lutjet-e-mbremjes-komenti-dhe-analiza.html Lutjet e mbrëmjes - Komenti dhe Analiza - Anton Pashku lutjet e mbremjes ...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Analiza - Kronikë në gur - Ismail Kadare

Linku: http://rapitful.blogspot.com/2012/02/romani-kronike-ne-gur-nga-ismail-kadare_06.html

 

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Gjenerali i ushtrisë së vdekur - Referat apo Analizë (linku në description)

http://rapitful.blogspot.com/2012/12/gjenerali-i-ushtrise-se-vdekur-analiza.html gjenerali i ushtrise se vdekur permbajtja,analiza,referat,vepra letrare,analiza dhe ...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Komenti i poezisë ''Albatrosi'' - Sharl Bodler

Burimi: http://rapitful.blogspot.com/2012/06/poezi-albatrosi-analize-letrare-koment.html Komenti i poezisë ''Albatrosi'' - Sharl Bodler Albatrosi,albatrosi analize ...
more...
No comment yet.
Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Njëqind vjet vetmi

Njëqind vjet vetmi - Sabri Hamiti - Analiza apo referati analiza,referat,subjekti,njeqind vjet vetmi,referate shqip,analiza dhe referate,analize njeqind vjet vetmi,subjekti,personazhet,permbatja,sabri hamiti njeqind vjet vetmi, 100 vjet vetmi analize,vepra...

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, April 30, 2014 8:27 PM

Njëqind vjet vetmi - Sabri Hamiti - Analiza apo referati | Best sites and articles

Rin'Nesa R Spahiu's curator insight, March 17, 2016 7:29 PM

Njëqind vjet vetmi - Sabri Hamiti - Analiza apo referati | Best sites and articles

Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Zogu dhe kulla - (Analiza)

Ketu mund te gjeni analizen e vepres Zogu dhe kulla nga Rrahman Dedaj,zogu dhe kulla analiza,referat,referate,analiza shqip,analize,referat i vepres referat zogu dhe kulla libri zogu dhe kulla,lektyra zogu dhe kulla analize,permbledhje,permbajtja,personazhet,zogu...

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, April 28, 2014 10:17 PM

Zogu dhe kulla - (Analiza) ~ Rapitful Shqip

Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Doktor Gjilpëra - Analiza

Ketu do te gjeni nje analize apo referat per veprenDoktor Gjilpëra nga Faik Konica.Doktor gjilpera referat,analiza,referate shqip,analiza shqip,analize,permbledhje,doktor gjilpera analiza,doktor gjilpera wikipedia,doktor gjilpera subjekti...

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, April 28, 2014 10:07 PM

Doktor Gjilpëra - Analiza ~ Rapitful Shqip

Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Analiza e romanit ''Kronikë në gur'' - Ismail Kadare ~ Rapitful Shqip

 

Analiza e romanit ''Kronikë në gur'' - Ismail Kadare.

 


Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, May 2, 2014 2:04 PM

Analiza e romanit ''Kronikë në gur'' - Ismail Kadare ~ Rapitful Shqip

Rescooped by Rapitful from Ese dhe Hartime
Scoop.it!

Xha Gorio - Analiza - Balzaku - Hartime dhe Analiza online shqip - YouTube

Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar. http://rapitful.blogspot.com/ Xha Gorio - Analiza - Balzaku...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

JOHAN VOLFGANG GËTE- veprat letrare

JOHAN VOLFGANG GËTE- veprat letrare

Rapitful's insight:

JOHAN VOLFGANG GËTE- veprat letrare

more...
No comment yet.
Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Katër përrallat e Zulullandit - Analiza

Katër përrallat e Zulullandit - Analiza Katër përrallat e Zulullandit, Faik Konica Analiza,analizat,analize,faik konica analize,analize e veprave,kater prrallat e zullullandit, 

more...
Rapitful's curator insight, March 28, 2014 9:20 PM

add your insight...

Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Katër përrallat e Zulullandit - Analiza

Katër përrallat e Zulullandit - Analiza Katër përrallat e Zulullandit, Faik Konica Analiza,analizat,analize,faik konica analize,analize e veprave,kater prrallat e zullullandit, 

Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Analiza e veprës ''Hamleti'' nga William Shakespeare (linku në description)

http://rapitful.blogspot.com/2014/04/analiza-e-vepres-hamleti-nga-william.html Analiza e veprës ''Hamleti'' nga William Shakespeare hamleti analiza hamleti i ...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Kështjella Ismail Kadare - Analiza

Linku: http://rapitful.blogspot.com/2012/02/romani-keshtjella-nga-ismail-kadare.html

 

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Analiza dhe Referate te ndryshme(linku në description)

http://www.scoop.it/t/analiza-dhe-referate-by-rapitful-codes?page=1 Afërdita Sterjo Spasse Albatrosi Albatrosi- Sharl Bodler Ali Podrimja Ali Podrimja -- Poezia e ...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vdekja më vjen prej syve të tillë - Analiza (linku ne description)

http://rapitful.blogspot.com/2012/02/vdekja-me-vjen-prej-syve-te-tille.html Rexhep Qosja analize letrare, vdekja me vjen prej syve te tille analize, analize per ...
more...
No comment yet.
Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Sikur t'isha djalë - Analiza

Analiza sikur te isha djale,analiza shqip sikur t'isha djale,analize shqip sikur tisha djali haki stermilli,subjekti,ideja,motivi,koment letrar,referate shqip,referat shqip sikur t'isha djale,referate nga haki stermilli,analiza ne shqip sikur t'isha...

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, April 29, 2014 9:18 PM

Sikur t'isha djalë - Analiza | Best sites and articles

Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Analiza e romanit “Qeni milioner” nga Viktor Canosinaj

Analiza e romanit “Qeni milioner” nga Viktor Canosinaj. Analiza dhe Referate shqip.

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, April 30, 2014 8:13 PM

Analiza e romanit “Qeni milioner” nga Viktor Canosinaj ~ Rapitful Shqip

Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Odisea

Odisea - Analiza,referate shqip odiseja,odiseja analize,subjekti,ideja,motivi,analiza shqip odiseja shqip

Via Rapitful Codes
more...
Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Lum Lumi - Ali Podrimja - Analiza

lum lumi analiza,referat lum lumi,analize,referate shqip,analiza shqip lum lumi subjekti,komente letrare,koment,ese,ali podrimja,analiza,referati,subjekti,permbledhja,kuptimi,permbajtja,personazhet,rendesia e vepres,ngjarja,ngjarjet...

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, May 1, 2014 6:57 PM

Lum Lumi - Ali Podrimja - Analiza | Best sites and articles

Rescooped by Rapitful from Analiza dhe Referate
Scoop.it!

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj ~ Rapitful Shqip

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj. Nje koment dhe Analize per kete roman: Meriyll nga Viktor Canosinaj

Via Rapitful Codes
more...
Rapitful Codes's curator insight, May 1, 2014 6:55 PM

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj ~ Rapitful Shqip

Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Tragjedia Fausti

Tragjedia Fausti- Analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip Fausti,Fausti analize,analiza Fausti,Fausti analize,analize fausti shqip,Fausti analize letrare,analiza letrare,vepra Fausti,Mefistoteli,Margarita dhe Fausti,Tragjedia Fausti shqip,Tragjedia Fausti analize,Fausti nga Gete,Gete Fausti analize

Rapitful's insight:

Fausti,Fausti analize,analiza Fausti,Fausti analize,analize fausti shqip,Fausti analize letrare,analiza letrare,vepra Fausti,Mefistoteli,Margarita dhe Fausti,Tragjedia Fausti shqip,Tragjedia Fausti analize,Fausti nga Gete,Gete Fausti analize

more...
Gledis Kapija's curator insight, October 26, 2017 2:39 PM
Share your insight
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Analiza e poemës ‘’Kuajt mbretërorë’’ nga Nuri Plaku

Analiza e poemës ‘’Kuajt mbretërorë’’ nga Nuri Plaku Referati i poemes Kuajt mbreterore
Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.