Poezi dhe Vjersha
4.9K views | +1 today
Follow
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vjershë për zogun

Vjersha per zogun,vjershe e bukur per zogun,zogu im vjersha per zogjte,vjershe per zogun e pranveres,pranvera dhe zogu,cicerima e zogut,poezi per zogun,zogu poezi shqip,vjersha dhe poezi per zogun,zogu poezi shqip
Rapitful Codes's insight:

Vjershe per zogun - nga Denisa Kadriu ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vuaj për ty

Vuaj per ty - Vargje per dashuri nga Rapitful ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Vuaj per ty - Vargje per dashuri nga Rapitful ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Zemër e përflakur

Zemër e përflakur- poezi nga Adelina Dokja ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Zemër e përflakur- poezi nga Adelina Dokja ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Zoti dhe njeriu

Zoti dhe njeriu - poezi islame nga Ervina ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Zoti dhe njeriu - poezi islame nga Ervina ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vjeshta

Vjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Vjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Xhepi im i vogël

Xhepi im i vogël - vjershë ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Xhepi im i vogël - vjershë ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Zogu dhe djali

Zogu dhe djali - vjershë nga Naim Frashëri ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Zogu dhe djali - vjershë nga Naim Frashëri ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.