Plaku dhe deti | lisi | Scoop.it

detiAnaliza e romanit Plaku dhe deti nga Ernest Heminguej, Permbajtja, kuptimi, subjekti, tema, ideja, motivi, personzhet, referat i vepres Plaku dhe Deti


Via Rapitful, linda linda