Botimet Shqiptare
108 views | +0 today
Follow
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Enver Neziri
Scoop.it!

Botimet Shqiptare: Një botim për italianët në arkitekturën shqiptare

Botimet Shqiptare: Një botim për italianët në arkitekturën shqiptare | Botimet Shqiptare | Scoop.it
more...
No comment yet.
Scooped by Enver Neziri
Scoop.it!

Letërsi,ese,kritikë...: ANALIZË ESTETIKE E LAHUTËS SË MALCIS TË GJERGJ FISHTËS

Letërsi,ese,kritikë...: ANALIZË ESTETIKE E LAHUTËS SË MALCIS TË GJERGJ FISHTËS | Botimet Shqiptare | Scoop.it
more...
No comment yet.
Scooped by Enver Neziri
Scoop.it!

Letërsi,ese,kritikë...: “Hiret letrare” dhe hiret e personalitetit të Nasho Jorgaqit

Letërsi,ese,kritikë...: “Hiret letrare” dhe hiret e personalitetit të Nasho Jorgaqit | Botimet Shqiptare | Scoop.it
more...
No comment yet.