Analiza Letrare
157.3K views | +0 today
Follow
Analiza Letrare
Analiza te ndryshme te veprave letrare Ketu mund te gjeni Analiza te veprave te ndryshme letrare,referate, kritika,komente etj. kritika letrare, analiza letrare, kritike per romane, referate shqip, ese, vepra letrare, veper letrare,kritika per vepra romane, romani shqip,kritike per veper letrare
Curated by Rap Itful
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Oliver Tuist - Çarls Dikens (Analiza)

Ketu mund te gjeni Analizen e vepres Oliver Tuist nga Çarls Dikens.Analiza e vepres Oliver Twist shkruar nga Çarls Dikens,referat i vepres Oliver Tuist nga Çarls Dikens,Novela Oliver Tuist,subjekti,personazhet,tema,ideja,motivi,ngjarja...

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Lutjet e mbrëmjes - Komenti dhe Analiza - Anton Pashku

Lutjet e mbrëmjes - Komenti dhe Analiza - Anton Pashku, lutjet e mbremjes anton pashku ,lutjet e mbremjes referat ,lutjet e mbremjes anton pashku permbajtja ,lutjet e mbremjes wikipedia ,lutjet e mbremjes anton pashku analiza ,lutjet e mbremjes...

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Iliada - Analiza apo referati

analiza,referati,subjekti,permbledhja,kuptimi,permbajtja,personazhet,rendesia e vepres,ngjarja,ngjarjet,iliada homeri,analiza shqip iliada dhe homeri,analiza te veprave shqip iliada homeri,iliada referat shqip
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Kulla

Kulla -Anton Pashku - Analiza,analiza,referati,subjekti,permbledhja,kuptimi,permbajtja,personazhet,rendesia e vepres,ngjarja,ngjarjet,analiza kulla,tregimi kulla nga anton pashku analiza shqip,analize letrare shqip
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Kush e solli Doruntinën

Kush e solli Doruntinën | Analiza Letrare | Scoop.itreferat,referate,personazhet,subjekti,rendesia,permbajtja,analiza,analizat,analize,Kush e solli Doruntinën,Ismail Kadare,kush e solli doruntinen

Rap Itful's insight:referat,referate,personazhet,subjekti,rendesia,permbajtja,analiza,analizat,analize,Kush e solli Doruntinën,Ismail Kadare,kush e solli doruntinen

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

I huaji Albert Kamy

I huaji Albert Kamy | Analiza Letrare | Scoop.it
Rap Itful's insight:

I huaji - Albert Kamy - (Analiza)
referat,referate,personazhet,subjekti,rendesia,permbajtja,analiza,analizat,analize,i huaji,albert kamy, i huaji,albert kamy,i huaji

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Zogu dhe kulla

Zogu dhe kulla | Analiza Letrare | Scoop.it
Ketu mund te gjeni analizen e vepres Zogu dhe kulla nga Rrahman Dedaj,zogu dhe kulla analiza,referat,referate,analiza shqip,analize,referat i vepres referat zogu dhe kulla libri zogu dhe kulla,lektyra zogu dhe kulla analize,permbledhje,permbajtja,personazhet,zogu...
Rap Itful's insight:

Zogu dhe kulla - (Analiza)

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj. Nje koment dhe Analize per kete roman: Meriyll nga Viktor Canosinaj

more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Ditar dashurie i një shkrimtari - Albatros Rexhaj - Analiza

Ditar dashurie i një shkrimtari - Albatros Rexhaj - Analiza

more...
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Komedia Hyjnore

Kjo eshte nje ''analize'' apo ''referat'' per vepren ''Komedia Hyjnore'' nga Dante Aligeri.Ketu analizohet kuptimi dhe burimi i vepres,ndertimi formesor,kuptimi,permbajtja,shtresimet kuptimore,subjekti.Permbledhje Komedia Hyjnore Komedia Hyjnore-kritikë apo analizë letrare,komedi hyjnore,komedia hyjnore analiza,analize komedi hyjnore,komedia hyjnore analize,analiza komedia hyjnore,komedi hyjnore analiza,Dante Aligeri Komedia Hyjnore analize,analize komedia hyjnore,Komedi hyjnore Dante Aligeri,komedia hyjnore komedia hyjnore analize komedia hyjnore parajsa komedia hyjnore referat komedia hyjnore permbajtja komedia hyjnore ese komedia hyjnore kenga e peste komedia hyjnore subjekti
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Andrra e Jetës

analiza,referati,subjekti,permbledhja,kuptimi,permbajtja,personazhet,rendesia e vepres,ngjarja,ngjarjet,andrra e jetes,andrra e jetes referat ndre mjeda
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Shpella e piratëve

analiza shpella e pirateve,referat shpella e pirateve, analiza, referati, subjekti, permbledhja, kuptimi, permbajtja,personazhet,rendesia e vepres,ngjarja,ngjarjet
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Njëqind vjet vetmi

Njëqind vjet vetmi | Analiza Letrare | Scoop.it
''Njëqind vjet vetmi'' - ''Gabriel Garsia Markes'' (Analiza)
referat,referate,personazhet,subjekti,rendesia,permbajtja,analiza,analizat,analize,''Njëqind vjet vetmi'',njeqind vjet vetmi,
Rap Itful's insight:

Njëqind vjet vetmi - Gabriel Garsia Markes (Analiza) | Rapitful Shqip

more...
Any Anyy's curator insight, April 5, 2014 3:37 PM
j nlkj
Adriatik Terpeza Jr.'s curator insight, March 17, 2016 6:35 PM

Njëqind vjet vetmi - Gabriel Garsia Markes (Analiza) | Rapitful Shqip

Xhulia's curator insight, June 7, 2017 1:21 PM
Share your insight
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Përtej largësive

Përtej largësive | Analiza Letrare | Scoop.it
Rap Itful's insight:Pertej largesive nga Bilal Xhaferri, analiza,referat,analize,referat i vepres pertej largesive,pertej largesive bilal xhaferri analiza,ese,analiza e vepres pertej largesive,permbajtja e romanit pertej largesive,permbledhje,personazhet,rendesia e vepres,subjekti i vepres

more...
Gramos's curator insight, January 26, 2016 8:35 PM
 
- Romani ose kjo veper per teme kryesore ka kohen ilire , kur Iliria luftonte kunder pushtuesve romake . Me sakte , behet fjale per kryengritjen e madhe Ilire te viteve 6-9 te shekullit te pare te eres se re kunder romakeve . 
- Kete kryengritje e udhehoqen dy komandante : Bato i Breukeve dhe Bato i Desidiateve pas nje beteje ku ai kapet i gjalle nga ushtria ilire . 
- Personazhi kryesor i vepres eshte ergysi , luftetar i shquar i cili po kthehej nga fushebeteja i lodhur, i rraskapitur , i uritur por me nje moral te larte siq i kishte hije ushtarit Ilir . 
- Ne vazhdim te vepres shkrimtari vuajtjet e ergysit qe kishte marrur rrugen per ne Dardani nga Andetriumi e deri ne Skardus ( Malet e Sharrit ) qe siq thoshte shkrimtari ka kaluar shtate diej e shtate hena per te arritur ne Dardani. 
- Gjate udhetimit te tij te gjate per ne keshtjellen e Buklit qe i duheshin edhe shtate ore ne udhetim . 
- Gjate udhetimit ergysi takoi nje vajze shum te bukur e cila jetonte ne nje shpelle bashke me pese vellezerit dhe me babain e saj . 
- Ajo kishte dy kova te mbushura me qumsht . Ergysi pa e pyetur ja mori kovat dhe piu qumsht . Pastaj Amarda e qoi ne shpellen e vete i dha ushqim e keshtu me radhe . Ne nje dite romaket vrajne vellezerit dhe babain e Amardes . Pastaj ergysi e mori me vete . I fejuari i saj Algladi kishte shpetuar duke u arratisur ishte gjalle . Algladi ishte i fejuar me Amarden sipas zakonit . 
- Ergysi nuk donte t'ia jepte Amarden edhe pse Algladi i dergoi pleqte deshmitar . Ergysi e sfidoi ne dyluftim Algladin dhe u plagos . 
- Qe te mos ndodhte ndonje tragjedi me teper Amarda u hodh nga dritarja ne humnere duke lene amenete qe ata te ishin te bashkuar per te luftuar si vellezer dhe amaneti i saj u respektua.
 
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Robinson Kruzo

Robinson Kruzo | Analiza Letrare | Scoop.it
Kjo eshte nje analize per romanin Robinson Kruzo
Rap Itful's insight:

Robinson Kruzo - (Analiza) | Rapitful Shqip

more...
No comment yet.