Analiza dhe Referate
296.0K views | +11 today
Follow
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Trahani

Poezia Trahani -Hasan Zyko Kamberi - komentim i poezisë ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Poezia Trahani -Hasan Zyko Kamberi - komentim i poezisë ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Tri këngë për Kosovën

Tri këngë për Kosovën - (Analiza) ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Tri këngë për Kosovën - (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Dashuria e Talatit me Fitnetin

 

Analiza e romanit ''Dashuria e Talatit me Fitnetin'' nga Sami Frashëri ~ Rapitful ShqipAnaliza e romanit ''Dashuria e Talatit me Fitnetin'' nga Sami Frashëri.Referati,komenti,subjekti.

 

Rapitful Codes's insight:

Analiza e romanit ''Dashuria e Talatit me Fitnetin'' nga Sami Frashëri ~ Rapitful ShqipAnaliza e romanit ''Dashuria e Talatit me Fitnetin'' nga Sami Frashëri.Referati,komenti,subjekti.

more...
Besnik Asani's curator insight, December 16, 2014 5:59 AM

qysh me gjet spjegimin ose lektyrn

 

 

Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vdekja më vjen prej syve të tillë

Vdekja më vjen prej syve të tillë-Rexhep Qosja - Analizë letrare apo kritikë letrare, Analiza e vepres Vdekja me vjen prej syve te tille, permbajtja, personazhet, kuptimi,subjekti i vepres vdekja me vjen prej syve te tille nga Rexhep Qosja
Rapitful Codes's insight:

Vdekja më vjen prej syve të tillë - Analiza ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vivaldi pa stinë

Analiza e romanit '' Vivaldi pa stinë '' nga Konstandin Dhamo Analiza, komenti, referati vivaldi pa stine
Rapitful Codes's insight:

Analiza e romanit '' Vivaldi pa stinë '' nga Konstandin Dhamo ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Xha Gorio

Xha Gorio - Honore de Balzak(analiza letrare, kritika letrare, referat ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Xha Gorio - Honore de Balzak(analiza letrare, kritika letrare, referat ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Zogu dhe kulla

Ketu mund te gjeni analizen e vepres Zogu dhe kulla nga Rrahman Dedaj,zogu dhe kulla analiza,referat,referate,analiza shqip,analize,referat i vepres referat zogu dhe kulla libri zogu dhe kulla,lektyra zogu dhe kulla analize,permbledhje,permbajtja,personazhet,zogu dhe kulla - rrahman dedaj,zogu dhe kulla permbajtja,lektyra shkollore zogu dhe kulla,lektyra zogu dhe kulla,referat zogu dhe kulla,zogu dhe kulla vepra,zogu dhe kulla lektyr shkollore,tregim zogu dhe kulla
Rapitful Codes's insight:

Zogu dhe kulla - (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Borgjezi fisnik

Borgjezi fisnik - Molieri (Analiza) ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Borgjezi fisnik - Molieri (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Bjer topuz

Analiza e përrallës “Bjer topuz” nga Fadil Kraja
Rapitful Codes's insight:

Analiza e përrallës “Bjer topuz” nga Fadil Kraja ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Tartufi

Komedia Tartufi nga Molieri-analizë apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Komedia Tartufi nga Molieri-analizë apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vaji i bylbylit

Poema Vaji i bylbylit-kritikë apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Poema Vaji i bylbylit-kritikë apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Albatrosi Sharl Bodler

koment per poezine albatrosi,komente per poezi, analiza per poezi, koment per poezi albatrosi sharl bodler, Sharl Bodler koment albatrosi,komente poezisht, albatrosi koment,
Rapitful Codes's insight:

Koment për poezinë Albatrosi - Sharl Bodler

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Ali Podrimja

Ali Podrimja-krijimtaria letrare - analizë letrare apo kritikë letrare, Ali Podrimja analize,Ali Podrimja kritikë letrare,kritika letrare Ali Podrimja,Ali Podrimja kritika letrare,kritika letrare Ali Podrimja, Poezia e Ali Podrimjes kritike letrare,Ali Podrimja analize
Rapitful Codes's insight:

Krijimtaria letrare nga Ali Podrimja - Analiza ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Tregimet e së shtunës

Komenti i veprës ''Tregimet e së shtunës'' nga Skënder Drini
Rapitful Codes's insight:

Komenti i veprës ''Tregimet e së shtunës'' nga Skënder Drini ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Varri i qyqes

Drama - Varri i qyqes- Analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Drama - Varri i qyqes- Analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vasha nazemadhe

Poezia-Vasha nazemadhe dhe me të ecur të këndshëm -koment,kritikë,analize

Rapitful Codes's insight:

Poezia-Vasha nazemadhe dhe me të ecur të këndshëm -koment,kritikë,analize

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vidi – vidi pëllumbeshë dhe Hanko Halla

Analiza e veprës “Vidi – vidi pëllumbeshë dhe Hanko Halla” nga Ali Asllani. Analiza dhe Referate shqip.
Rapitful Codes's insight:

Analiza e veprës “Vidi – vidi pëllumbeshë dhe Hanko Halla” nga Ali Asllani ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Xha Gorio

Analize tjeter.Romani “Xha Gorio” Kritikë letrare apo analizë letrare apo analize tjeter

Rapitful Codes's insight:

Romani “Xha Gorio” Kritikë letrare apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Komedia zogjtë

Komedia zogjtë - analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Komedia zogjtë - analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Zomb

Zomb nga Ag Apolloni ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Zomb nga Ag Apolloni ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Vepra e Bodlerit

Vepra e Bodlerit-analizë letrare apo kritike letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Vepra e Bodlerit-analizë letrare apo kritike letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Bardha e Temalit

Kjo eshte ''analize'' apo ''referat'' per romanin ''Bardha e Temalit'' nga Pashko Vasa ose Vaso Pashë Shkodrani.Ketu analizohet rendesia,menyra e botimit,tema e romanit ''Bardha e Temalit'' pastaj dallimi,personazhet,subjekti,vendi i ngjarjes,Romani Bardha e Temalit- analizë letrare apo kritikë letrare,bardha e temalit kritike letrare, bardha e temalit analize, analiza e romanit bardha e temalit,bardha e temalit kritike letrare,kritika letrare bardha e temalit
Rapitful Codes's insight:

''Bardha e Temalit'' - ''Pashko Vasa'' - ''analizë'' apo ''referat'' ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Doktor Gjilpëra

Ketu do te gjeni nje analize apo referat per veprenDoktor Gjilpëra nga Faik Konica.Doktor gjilpera referat,analiza,referate shqip,analiza shqip,analize,permbledhje,doktor gjilpera analiza,doktor gjilpera wikipedia,doktor gjilpera subjekti
Rapitful Codes's insight:

Doktor Gjilpëra - Analiza ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Afërdita

Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza). Ketu mund te gjeni analizen e vepres Afërdita nga Sterjo Spasse,Afërdita - Sterjo Spasse (Analiza),tema,subjekti,ngjarja

more...
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Albatrosi

Poezi-Albatrosi- analizë letrare, koment, kritikë letrare ~ Rapitful Shqip.

 

Albatrosi,albatrosi analize,poezia albatrosi, analiza e poezise albatrosi,albatrosi analize letrare, analize per poezine albatrosi,poezia albatrosi koment,koment per vjershen albatrosi,sharl bodler albatrosi,albatrosi Sharl Bodler,Sharl Bodler albatrosi

Rapitful Codes's insight:

Poezi-Albatrosi- analizë letrare, koment, kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

 

Albatrosi,albatrosi analize,poezia albatrosi, analiza e poezise albatrosi,albatrosi analize letrare, analize per poezine albatrosi,poezia albatrosi koment,koment per vjershen albatrosi,sharl bodler albatrosi,albatrosi Sharl Bodler,Sharl Bodler albatrosi

more...
No comment yet.