Analiza dhe Referate
300.8K views | +127 today
Follow
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Lutjet e mbrëmjes

Lutjet e mbrëmjes - Komenti dhe Analiza - Anton Pashku, lutjet e mbremjes anton pashku ,lutjet e mbremjes referat ,lutjet e mbremjes anton pashku permbajtja ,lutjet e mbremjes wikipedia ,lutjet e mbremjes anton pashku analiza ,lutjet e mbremjes anton pashku referat, lutjet e mbremjes Analiza, Anton Pashku analiza lutjet e mbremjes
Rapitful Codes's insight:

Lutjet e mbrëmjes - Komenti dhe Analiza - Anton Pashku ~ Rapitful Shqip

more...
roki's curator insight, February 26, 2015 8:44 AM

ne kete lektyre beht fjale per jeten dhe femren  etij te bukur si anxhelina zholie

 

Valëza Shtaloja's curator insight, December 17, 2016 5:36 AM
Share your insight
Deaa Berisha's comment, January 30, 11:00 AM
Kerkoi referat in e ksaj lektyre
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Malësorja

analiza,referati,subjekti,permbledhja,kuptimi,permbajtja,personazhet,rendesia e vepres,ngjarja,ngjarjet,malsorja analiza,malsorja vepra analiza,malesorja analiza,referat,subjekti shqip,analize shqip malsorja nazmi rrahmani
Rapitful Codes's insight:

Malësorja- Nazmi Rrahmani - Analiza apo referati | Best sites and articles

more...
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Mikjon-Piratja sybojëqielli

Analiza e veprës “Mikjon”-“Piratja sybojëqielli” nga Viktor Canosinaj
Rapitful Codes's insight:

Analiza e veprës “Mikjon”-“Piratja sybojëqielli” nga Viktor Canosinaj ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Mrizi i zanave

Mrizi i zanave - Gjergj Fishta -Analiza apo referati analiza,referat,koment,subjekti,analize shqip,referati shqip mrizi i zanave gjergj fishta
Rapitful Codes's insight:

Mrizi i zanave - Gjergj Fishta -Analiza apo referati | Best sites and articles

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Nita

Ketu mund te gjeni analizen apo referatin e vepres Nita shkruar nga shkrimtari Josip Rela, Nita Analiza, Nita referati i vepres nita nga josip Rela,kuptimi, permbledhja permbajtja, personazhet e vepres nita nga josip rela,Nita
Rapitful Codes's insight:

Nita - Josip Rela (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Njëqind vjet vetmi

''Njëqind vjet vetmi'' - ''Gabriel Garsia Markes'' (Analiza)
referat,referate,personazhet,subjekti,rendesia,permbajtja,analiza,analizat,analize,''Njëqind vjet vetmi'',njeqind vjet vetmi,
Rapitful Codes's insight:

Njëqind vjet vetmi - Gabriel Garsia Markes (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
Arlind Lindi Xhaferi's curator insight, March 29, 2016 12:00 PM

Njëqind vjet vetmi - Gabriel Garsia Markes (Analiza) ~ Rapitful Shqip

Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Njeriu me top

Njeriu me top - analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Njeriu me top - analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Oh

Romani- Oh - Analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Romani- Oh - Analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Pallati i ëndrrave

Pallati i ëndrrave - (Analiza) pallati i enderrave analiza,referat,referate,vepra letrare,veper letrare,ismail kadare pallati i endrrave analize,analize,
Rapitful Codes's insight:

Pallati i ëndrrave - (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Paraja

Poezia Paraja-Hasan Zyko Kamberi - Analize letrare apo komentim i poezisë ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Poezia Paraja-Hasan Zyko Kamberi - Analize letrare apo komentim i poezisë ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Përsëri në këmbë

Romani ,,Përsëri në këmbë” i Dhimitër Xhuvanit-kritikë letrare apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Romani ,,Përsëri në këmbë” i Dhimitër Xhuvanit-kritikë letrare apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Përtej largësive

Përtej largësive nga Bilal Xhaferri (Analiza) ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Përtej largësive nga Bilal Xhaferri (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Plaku dhe deti

Analiza e romanit Plaku dhe deti nga Ernest Heminguej, Permbajtja, kuptimi, subjekti, tema, ideja, motivi, personzhet, referat i vepres Plaku dhe Deti
Rapitful Codes's insight:

Plaku dhe deti - Analiza ~ Rapitful Shqip

more...
Fatjona Thaqi's curator insight, August 10, 2015 10:59 AM

Plaku dhe deti - Analiza ~ Rapitful Shqip

Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Makbethi

Makbethi - Analiza apo referati analiza e vepres Makbethi,subjekti,personazhet,makbethi analize, makbethi william shekspir,makbethi i shekspirit,makbethi shekspiri,permbajtja,permbledhje,analiza shqip,referat,kuptimi,koment,
Rapitful Codes's insight:

Makbethi - Analiza apo referati | Best sites and articles

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Meriyll

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj. Nje koment dhe Analize per kete roman: Meriyll nga Viktor Canosinaj
Rapitful Codes's insight:

Analiza e romanit “Meriyll” nga Viktor Canosinaj ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Miqtë e përjetshëm

Analiza e veprës ‘’Miqtë e përjetshëm’’ nga Frederik Shuraja
Rapitful Codes's insight:

Analiza e veprës ‘’Miqtë e përjetshëm’’ nga Frederik Shuraja ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Nëna

Këtu mund të gjeni analizën apo referatin e veprës apo romanit ,Nëna” nga Maksim Gorki.Në këtë analizë apo referat trajtohet ideja e romanit,brendia e romanit, heronjtë kryesorë,subjekti i romanit Nëna, personazhet, rëndësia e romanit,motivet,idetë socialiste,karakteret e personazheve etj.
Rapitful Codes's insight:

Romani ,,Nëna” nga Maksim Gorki - Analiza ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Një e fshehtë në zemër

Ketu do te gjeni analizen apo referatin e vepres Një e fshehtë në zemër nga Nikolai Sparks Analiza, Nikolai Sparks,Nje e fshehte ne zemer analiza apo referat,e fshehta ne zemer ne zemer,Nikolai Sparks
Rapitful Codes's insight:

Një e fshehtë në zemër - Analiza ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Njëqind vjet vetmi

Njëqind vjet vetmi - Sabri Hamiti - Analiza apo referati analiza,referat,subjekti,njeqind vjet vetmi,referate shqip,analiza dhe referate,analize njeqind vjet vetmi,subjekti,personazhet,permbatja,sabri hamiti njeqind vjet vetmi, 100 vjet vetmi analize,vepra 100 vjet vetmi,100 vjet vetmi sabri hamiti,100 vjet vetmi referat,100 vjet vetmi sabri hamiti permbajtja,100 vjet vetmi sabri hamiti referat 100 vjet vetmi sabri hamiti 100 vjet vetmi referat 100 vjet vetmi sabri hamiti permbajtja 100 vjet vetmi analize njeqind vjet vetmi 100 vjet vetmi sabri hamiti komentimi 100 vjet vetmi sabri hamiti referat 100 vjet vetmi gabriel garcia marquez
Rapitful Codes's insight:

Njëqind vjet vetmi - Sabri Hamiti - Analiza apo referati | Best sites and articles

more...
Rin'Nesa R Spahiu's curator insight, March 17, 2016 3:29 PM

Njëqind vjet vetmi - Sabri Hamiti - Analiza apo referati | Best sites and articles

Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Odisea

Odisea - Analiza,referate shqip odiseja,odiseja analize,subjekti,ideja,motivi,analiza shqip odiseja shqip
Rapitful Codes's insight:

Odisea - Analiza | Best sites and articles

more...
Arif Margataj's curator insight, October 17, 2017 2:55 AM
Share your insight
Arif Margataj's curator insight, October 17, 2017 2:56 AM
hi
Albion Kastrati's curator insight, December 5, 3:48 PM
Bla bla bla
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Oliver Tuist

Ketu mund te gjeni Analizen e vepres Oliver Tuist nga Çarls Dikens.Analiza e vepres Oliver Twist shkruar nga Çarls Dikens,referat i vepres Oliver Tuist nga Çarls Dikens,Novela Oliver Tuist,subjekti,personazhet,tema,ideja,motivi,ngjarja
Rapitful Codes's insight:

Oliver Tuist - Çarls Dikens (Analiza) ~ Rapitful Shqip

more...
Adem Terziu's curator insight, March 1, 2017 11:57 AM
Share your insight
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Para agimit

Romani ,,Para agimit” i Shevqet Musarajt -kritikë letrare apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Romani ,,Para agimit” i Shevqet Musarajt -kritikë letrare apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Për lirinë e venetisë

Poezia- Për lirinë e venetisë nga Zef Serembe-Koment për poezinë apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Poezia- Për lirinë e venetisë nga Zef Serembe-Koment për poezinë apo analizë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Persët

Tragjedia Persët nga Eskili-analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Tragjedia Persët nga Eskili-analizë letrare apo kritikë letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful Codes
Scoop.it!

Piramida

Romani Piramida- analizë letrare apo kritike letrare ~ Rapitful Shqip

Rapitful Codes's insight:

Romani Piramida- analizë letrare apo kritike letrare ~ Rapitful Shqip

more...
No comment yet.