Vjersha dhe Poezi
10.1K views | +15 today
Follow
Vjersha dhe Poezi
Vjersha dhe Poezi
Curated by Rapitful
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për Pranverën - Vjershë shumë e mirë - Vjersha online shqip

http://rapitful.blogspot.com/ Vjershë për Pranverën Vjershë shumë e mirë Vjersha online shqip.
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

MË FOL ME ZË TË ULËT TI NGAHERË .. -Poezi nga M. Eminesku

MË FOL ME ZË TË ULËT TI NGAHERË .. -Poezi nga M. Eminesku

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Poezia me titull ''Ditëlindja e babait'' shkruar nga Ersilja Çeli

Poezia me titull ''Ditëlindja e babait'' shkruar nga Ersilja Çeli poezi per babain,poezi per baben,vjersha per babain,babai vjersha shqip,vjersha dhe poezi per babain
Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për mësuesen

Mësuesja ime - vjershe apo poezi nga Lulevera Malsiu vjersha dhe poezi per mesuesen,mesuesja vjersha shqip,poezi shqip per mesuesen,mesuesja vjersha,poezi per msusen time,mesuesja vjersha shqip,poezi per mesuesen,mesuesja vjersha,poezi per mesuesen time,poezi per 7 dhe 8 marsin,
Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për shkollën - Shkolla më thërret

Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, shkarkim dhe ngarkim në kanale tjera.
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Si s’të desha pak më shumë - Poezi nga Fatos Arapi

Si s’të desha pak më shumë - Poezi nga Fatos Arapi

more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjersha dhe Poezi të ndryshme

Vjersha dhe Poezi të ndryshme | Vjersha dhe Poezi | Scoop.it
Mjafton të klikoni mbi titullin e vjershës për ta lexuar vjershën. Vazhdimisht do të shtohen vjersha kshtuqë na vizitoni. www.rapitful.blogspot.com Nëse doni mund të dërgoni(në këtë email adrapitful@hotmail.com) vjershat apo ...
more...
No comment yet.
Scooped by Rapitful
Scoop.it!

Vjershë për lule

Lulja ime - vjershë, vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,lulet,lulen,lulja vjershe,vjersha per lulen,lulja vjershe,lulet

Rapitful's insight:

add your insight...

more...
No comment yet.