Ohcikgu and Blog
56 views | +0 today
Follow
Ohcikgu and Blog
Learn and share about Blogging, Pagerank, Lifestyle, Teaching, Pagerank, SEO, and personal.
Curated by Oh Cikgu
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Saya tak pandai SEO.

Saya tak pandai SEO. | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Dari apa yang saya baca dari respon atau komen dalam artikel Contest SEO 10 blogger terbaik Malaysia.

Ramai yang tak nak atau tak berapa
Oh Cikgu's insight:

not good in SEO.

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Menang hadiah contest-contest tahun 2012

Menang hadiah contest-contest tahun 2012 | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Saya cuma nak kongsikan sedikit kegembiraan ini kerana menang hadiah dari beberapa contest yang telah pun berakhir. Banyak juga sebenarnya y
Oh Cikgu's insight:

Keep smiling and winning!

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

10 blogger terbaik malaysia

10 blogger terbaik malaysia | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
10 blogger terbaik malaysia, blogger terbaik malaysia, blogger malaysia, 10 blogger terbaik
Oh Cikgu's insight:

10 blogger terbaik Malaysia. Siapakah mereka?

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Permainan bola tepuk. Anda pernah main?

Permainan bola tepuk. Anda pernah main? | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Rasanya, anda semua pernah main permainan tepuk bola ini, bukan? Ada orang panggil bola jentik atau jentik bola. Tapi saya dan kawan-kawan m
Oh Cikgu's insight:

Bola tepuk. Anyone play this?

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Buat duit sampingan dengan Program Insentif tunai untuk setiap trafik ke MatRuncit.my

Buat duit sampingan dengan Program Insentif tunai untuk setiap trafik ke MatRuncit.my | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Beberapa, saya masa saya jalan-jalan dimerata blog popular yang saya simpan listnya, saya terjumpa ada blog cerita tentang kedai MatRuncit.m
Oh Cikgu's insight:

Anyone have try Matruncit.my?

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Anak anda masih tak tahu baca Al-Quran? Dapatkan I-Furqan sekarang!

Anak anda masih tak tahu baca Al-Quran? Dapatkan I-Furqan sekarang! | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Tiada Alasan Untuk Tidak Membaca Al-Quran Setiap Hari

Dengan bantuan alat yang berteknologi terkini bakal memudahkan hidup dan membantu m
Oh Cikgu's insight:

Al-quran digital. Siapa yang tak pandai membaca al-quran atau malas membaca al-quran setiap hari tu, bawa-bawalah baca sekarang ye..

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Blog Popular – Blog cikgu-cikgu kurang popularkah?

Blog Popular? Blog Pilihan Terbaik? Blog yang hebat? Ataupun anda sendiri sebenarnya merupakan Blogger Popular dan mempunyai blog popular?
Oh Cikgu's insight:

Blog popular. Ada dimana-mana sahaja.

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

My Happy Moments

My Happy Moments | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Saya bukak balik folder lama saya. Ada folder untuk beberapa sekolah yang saya pernah mengajar dulu. Setiap folder ada fail tugasan, fail so
Oh Cikgu's insight:

The Great Umbrella.

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Dapatkan smartphone baru dari Responsible Blogging Campaign 2013

Dapatkan smartphone baru dari Responsible Blogging Campaign 2013 | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Saya tak mahu banyak cakap. Boleh baca kat bawah ini tentang Responsible Blogging Campaign 2013.



Mengapa saya galakkan anda untuk ser
Oh Cikgu's insight:

So? what do you think?

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

7 Sebab Maybank2u tetap dihati saya.

7 Sebab Maybank2u tetap dihati saya. | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Saya rasa hari ini saya sangat sibuk. Sibuk pergi ke sana. Sibuk pergi ke sini. Sampai lupa nak bayar bil internet broadband yang dah tertun
Oh Cikgu's insight:

Maybank2u. I love it!

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Contest Top Refferral iPhone 5 Gadget Impian by Ummihanie.com

Contest Top Refferral iPhone 5 Gadget Impian by Ummihanie.com | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Nampaknya Contest yang dianjurkan oleh Denaihati dah nak sampai ke penghujungnya. 24 Disember 2012 ini adalah hari terakhir untuk berusaha m
Oh Cikgu's insight:

Contest Top Referral. A winner is..

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

Google+

Google+ | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Avec Google+, partagez le Web comme vous le vivez. Les cercles, les événements et les hangouts sont quelques-unes des fonctionnalités que nous vous invitons à découvrir.
Oh Cikgu's insight:

What do you think about G+ or google plus?

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

3 blog pilihan terbaik

3 blog pilihan terbaik | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
3 blog pilihan terbaik, blog pilihan terbaik, pilihan terbaik, blog pilihan, contest 3 blog pilihan terbaik,
Oh Cikgu's insight:

Contest SEO 3 blog pilihan terbaik.

Dapat hadiah sagu hati sahaja. Oklah, kan?

more...
No comment yet.
Scooped by Oh Cikgu
Scoop.it!

59 Tips and Tricks ICT posters for your classroom - Resources - TES

59 Tips and Tricks ICT posters for your classroom - Resources - TES | Ohcikgu and Blog | Scoop.it
Provides information on Windows shortcuts, Acronyms for ICT and tips and tricks using ICT.
Makes a great display which will go around the top of most ICT classrooms.
Oh Cikgu's insight:

Cikgu-cikgu, sila cuba. haha..

more...
No comment yet.