Gjenerale
14.0K views | +39 today
Follow
Gjenerale
Gjera te pergjithshme  Ese,hartime,teste,programe,libra shqip fjalor, autoshkolla, letersi,gjuhe shqipe,letersi boterore,kuriozitete,fjale te urta,analiza letrare,vjersha per femije,poezi,biografi, takvimi,shendetesi,mjekesi,pytje - pergjigje, tregime, gramatike,autoshkolla teste,,thenie filozofike,falja e namazit,
Curated by Rap Itful
Your new post is loading...
Your new post is loading...
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Bota Sot: “Rritet numri i aksidenteve, bie ai me fatalitet” plus 11 more

Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është Fisi ?

Çka është Fisi ? | Gjenerale | Scoop.it
Çka është Fisi ?,qka eshte Fisi ,Cka eshte Fisi ,ceshte Fisi,cfare eshte Fisi ,qeshte Fisi,definicioni Fisi, perkufizimi Fisi,shpjegimi Fisi,qka kuptojm me Fis, qka nenkuptojm me Fis,nenkuptimi Fisi,kuptimi i fjales Fis
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është amplituda ?

Çka është amplituda ? | Gjenerale | Scoop.it
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,amplituda,amplitude,amplitudat,amplitude
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është simbioza dhe antibioza

cka eshte sibioza, ceshte simbioza, c'eshte simbioza, jeta simbiotike, qka osht simbioza, qka eshte simbioza, cfare eshte simbioza, cfare osht simbioza, qka osht antibioza, cka eshte antibioza, jete ne simbioze, simbioza shqip, fjala simbioze kuptimi
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është shkenca ?

ceshte shkenca,cka eshte shkenca, cfare eshte shkenca, shkencat, shkenca, c'eshte shkenca, shkenca shqip, cka quajme shkence, cfare quajme shkence
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Pjesëza, llojet e saj dhe shembuj

Pjesëza, llojet e saj dhe shembuj pjesezat shqip,llojet e pjesezave,pjesezat shembuj,cka jane pjesezat,cfare jane pjesezat,cka eshte pjeseza,cfare eshte pjeseza
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është fjalia pyetëse ?

Çka është fjalia pyetëse ? | Gjenerale | Scoop.it
ceshte fjalia pyetese, cka eshte fjalia pyetese, cfare eshte fjalia pyetese, cka eshte fjali pyetese, cfare kuptimi ka fjalia pyetese, cka eshte fjali pyetese, ca eshte fjalia pyetese, ceshte fjalia pyetese, c'eshte fjalia pyetese, çka eshte fjali pyetese, kur perdoret fjalia pyetese, fjali pyetese gramatike, fjalia pyetese gramatika shqip, gramatike shqipe, cka eshte fjalia pytse, cka eshte fjali pytse, fjalia pytse shqip, ceshte fjalia pytse shqip
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është daktiloskopia ?

Çka është daktiloskopia ? | Gjenerale | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është ideja e veprёs letrare

cka eshte ideja e vepres letrare, cka eshte ide, qka domethene ideja, ideja dhe vepra letrare, cila eshte ideja e romanit aferdita, ideja dhe spase, ceshte ideja letrare, çeshte ideja letrare,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka eshte shekulli ?

Çka eshte shekulli ?qka eshte ''shekulli'' qfare eshte ''shekulli'',cka eshte ''shekulli'' perkufizimi,sa vjet i ka nje shekull,shekulli
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Bedri Dedja(1930-2004)-Biografia dhe veprat

Bedri Dedja ku lindi,kur lindi Bedri Dedja,Jeta Bedri Dedja,Bedri Dedja Veprat,kur vdiq Bedri Dedja,ku vdiq Bedri Dedja
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çerdhen do ta ruaj - vjershë nga Adelina Mamaqi

Çerdhen do ta ruaj - vjershë nga Adelina Mamaqi

vjersha per dallendyshen,dallëndyshja,poezi per dallendyshe,dallendyshja poezi,vjershe,vjersha nga adelina mamaqi,poezi nga Adelina Mamaqi
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Rasa emërore

Rasa emërore | Gjenerale | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është Dinjiteti ?

Çka është Dinjiteti ? | Gjenerale | Scoop.it
Çka është Dinjiteti,qka eshte Dinjiteti,cfare eshte Dinjiteti,ceshte Dinjiteti,qfare eshte Dinjiteti,cka eshte Dinjiteti
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është skica ?

Çka është skica ? | Gjenerale | Scoop.it
Cka eshte skica,qka eshte skica,ceshte skica,cfare eshte skica,qeshte skica,çka eshte skica,çfarë eshte skica,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,skica,skice,skicat,skic
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Mbiemra të panyjshëm

Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është Epoka ?

Çka është Epoka,qka eshte epoka,cka eshte epoka,cfare eshte epoka,qfare eshte epoka,epoka shqip,qka quajme epoke,cfare eshte epoka
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu | Gjenerale | Scoop.it
vjersha per vjeshten,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vjeshte,vjershe e bukur per vjeshten,vjeshta vjershe,vjersha per vjeshten,vargje per vjeshten,erdhi vjeshta poezi,poezi per vjeshten,vjeshta poezi dhe vargje shqip
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka janë jonet ?

Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Republika e Kosovës - Pozita, kufijtë dhe madhësia

Republika e Kosovës - Pozita,  kufijtë dhe madhësia | Gjenerale | Scoop.it
republika e kosoves, kosova, republic of kosova, gjeografia e kosoves, te dhena per republiken e Kosoves, kosova republik, siperfaqja e kosoves, sa eshte siperfaqja e Republikes se kosoves, forma e republikes se kosoves, dendesia e popullates ne kosove, kufiri i kosoves, kufizimi i Kosoves, Kufiri me shtetet, shtet fqinje te kosoves, me cilat shtete kufizohet Kosova, kufiri me shqiperine, gjeografia e trojeve shqiptare, kufiri me maqedonine, kufiri me serbine, kosova etnike, banoret e Kosoves
more...
No comment yet.
Scooped by Rap Itful
Scoop.it!

Çka është Murlani ?

Çka është Murlani ? | Gjenerale | Scoop.it
Shqip, programe,libra,fjalor,analiza,referate,kuriozitete,fjale te urta,takvimi,gramatike,gjuhe dhe letersi,mjekesi,namazi, shendetesi,lojra,
more...
No comment yet.